kylson Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Witam Mam zamiar zakupić sobie podświetlane kratki nawiewu z wersji poliftowej. I o ile problemu z ich zamontowaniem nie będzie to czy zainstalowanie samego oświetlenia to rzecz trudna? Gdzie pociągnąć taki kabel i do czego go przylutować?
OLI_B5 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Najlepiej gdzieś od podświetlenia konsoli albo gdzieś z bezpieczników pociągnij kabel
kylson Opublikowano 15 Września 2013 Autor Opublikowano 15 Września 2013 Z środkowymi myślę, że nie będzie problemu, boczne też pociągnąć pod oświetlenie konsoli?
OLI_B5 Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Z środkowymi myślę, że nie będzie problemu, boczne też pociągnąć pod oświetlenie konsoli? Taa
Aron21 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Ja zrobiłem to tak że od lewej do prawej strony puściłem jeden kabel gdzie każdą kratkę pod niego wczepiłem i później z prawej strony kawałek kabla podłączyłem pod lampkę schowka , całość zajeła mi ok.1h z rozbieraniem schowka i licznika .
novwy Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 kolego temat jest w dziale: Warsztat-zrób to sam, http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-montaz-podswietlanych-kratek-nawiewow-modelach-a4-ii-liftem-36287/
Rekomendowane odpowiedzi