Grzegorz.D Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Kupiłem ostatnio takie ściereczki ale zostawiają plamy po wyschnięciu, jakich wy używacie?
Armi Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 POORBOY'S WORLD NATURAL LOOK SATYNOWY EFEKT - ShowCarShine - Detailing Shop i zapominasz o ściereczkach i tym podobnych środkach. Rewelacja.
Fr0styyy. Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 POORBOY'S WORLD NATURAL LOOK SATYNOWY EFEKT - ShowCarShine - Detailing Shopi zapominasz o ściereczkach i tym podobnych środkach. Rewelacja. Dokładnie, PB NL jest znakomity
przemek882 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Polecam natural look super efekt i jeszcze lepszy zapach Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4
Tomi_81 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 A czy ktoś może ma i używał czegoś takiego z meguiars Meguiar's Polska - Sklep Online - Ultimate Protectant
Piotrek81 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 te sciereczki sa tak nasiakniete,ze jak naprowadzasz na powierzchnie,to tak jakbys wykrecal recznie pranie,jeszcze jesli przed uzyciem nie przetrzysz czyms auta to masakra:facepalm:nie polecam,tak jak pisza wyzej PB:thumbup1:
Reggi Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 A czy ktoś może ma i używał czegoś takiego z meguiarsMeguiar's Polska - Sklep Online - Ultimate Protectant Ja używałem parę lat. Ogólnie to spoko taki półmat. Ale za ta kasę wolałem kupić APC, pędzelek do czyszczenia i Nielsen Finesse 1L do smalcowania Ultimate Protectant jest za***isty jako dressing do czarny elementów zewnętrznych
Kali S4 Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Te ściereczki czy tam chusteczki nawilżane o kant doopy potłuc, lepiej kupić coś konkretnego, tak jak wyżej koledzy pisali, PB Natural Look wiedzie prym, aczkolwiek teraz używam Nielsena Finesse i daje radę, cenowo wychodzi również super, i tak jak Reggi napisał, najpierw umyć APC i dopiero go aplikować.
sentinell Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Te scierki to sie nadaja do zbierania kurzu pod telewizorem
Rekomendowane odpowiedzi