dario_spider Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 O samym aucie powiem tyle , ładne , ładne skóry , nowe nie jest wiec wiadomo ze jakies tam ryski posiada , zawieszenie nie wybite . Auto z 1997 roku , wersja 110 konna 1.9 TDI na wyposarzeniu posiada : ABS , el regulowane reflektory , podgrzewane siedzenia , el szyby przód , el lusterka , klimatronic , skory , rolete , relingi , 4 x airbag i alufelgi 16" . w planach FELGI 18" S-LINE ! reflektory przod od 99 rok z soczewką + xenon mozliwe iz zaciemnic szybki Plany zrealizowane : kierunki małe na błotnik wymienione na białe nowe radio Pioneer DEH-4000 , wzmacniacz MAGNAT , tuba BLAUPUNKT GT seriess czas na fotki i zapraszam do komentowania : AUTO JEST JUZ NA POLSKICH TABLICACH , wiecej pod adresem http://tkaudi.org/forum/viewtopic.php?t=5442 . Pozdrawiam i zapraszam do komentowania .
Cuber Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Fajna sztuka, graty zakupu Zmień napewno lampy przednie na zespolone soczewki bo autko odmłodnieje i bedzie mozna xenonek wrzucić. ps. A gdzie te felgi S-line ?
krismikolow Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ps. A gdzie te felgi S-line ? W planach Ładny avancik
Cuber Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 W planach ups.... nie doczytałem :gwizdanie:
dario_spider Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 felgi z audi są na sprzedaz jakby ktos chciał są to 16" z oponami 205/55R16 dwie opony z przodu nowki nawet jeszcze nie załozyłem bede na dniach zakładał a z tyłu na sezon , brakujący kapsel w feldze tez jest . Cena okolo 1100 zl do negocjacji
krismikolow Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 W planach ups.... nie doczytałem :gwizdanie: hehe spoko
rafalekx Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Kolego dario_spider , plany masz dobre Jak założysz lampki poliftowe i xenon to będzie kox malina - wiem co mówię bo wczoraj zobaczyłem różnicę między światłem jakie daje zwykła żarówka a żarnikiem 6000K Moje autko świeciło na żółto (zwykła żarówka) i na bialutko (6000K). Polecam taki zabieg Ja jeszcze muszę się wstrzymać kilka dni z ostatecznym zamontowaniem xenonu ;( Problemy techniczne ;( Twoje autko bardzo ładne, zmień felgi, bo te mi się nie widzą, jeśli chcesz zakładać 18'' to koniecznie obniż ją trochę i jak napisałeś na TKA, że może obniżysz ją "trochę -35/-40" to ja Ci polecam TROCHĘ -30/-20 i wystarczy, bo przy -40 to Cię ojciec z domu wygoni No i faktycznie tak jak raggaman mówi relingi w chrom jak najbardziej, tym razem można go posłuchać mimo że ma obsesję na punkcie relingów w chromie A potem możesz wymienić lampy tył i grill Jak to zrobisz to potem podpowiemy Ci co dalej Powodzenia!
ykk Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Te chrom listweki to sa ori..? :gwizdanie:
dario_spider Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 nie są ori szykują sie kolejne zmiany lampy poliftowe zespolone zamówione teraz jeszcze zamówic xenonka i montujemy dam fotki jak zaloze . Pozdrawiam . NOWE MODY LAMPY OD LIFTA ... jeszcze brakuje xenonów ale to mi sie nie pali wiem ze na 100 % bedą
Rekomendowane odpowiedzi