jarfab0511 Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Witam mam w swojej audi podswietlany schowek, problem w tym ze nie działa;) sprawdziłem żaróweczke wymienilem na nowa i nic nie swieci, czy ma osobny bezpiecznik?? gdzie szukac przyczyny?
steve69 Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Piszesz o przednim schowku pasażera? Jeśli tak, to trzeba zdjąć prawą osłonę boku deski rozdzielczej (z boku schowka) i sprawdzić element hamujący drzwiczki schowka (tzw. "tłoczek"). Po otwarciu schowka, na tym elemencie zwierany jest styk podający napięcie na żarówkę. -- Pozdrawiam. Sławek
pakotomasz Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Miałem podobny problem i tak jak pisze steve69 przyczyna tkwi zapewne w tym tłoczku, w którym pewnie coś nie styka.
staaudi Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Ewentualnie jeszcze może być problem z wtyczką z tyłu schowka do której możesz dotrzeć po odkręceniu 5 czy 6 śrubek w górnej i dolnej części schowka. Do górnych śrubek łatwy dostęp jest po otwarciu schowka, a do dolnych zaś przy zamkniętym schowku.
jarfab0511 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Opublikowano 17 Września 2013 witam dzieki za szybka odpowiedz jutro nie dam rady sprawdzic ale w czwartek napewno sie do tego zabiore, podejrzewam ta wtyczke na tłoczku gdyz ta z tyłu schowka sprawdzalem jak zmieniałem żaróweczke:)
Rekomendowane odpowiedzi