Krycha Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Opublikowano 31 Marca 2014 raczej nie, wsadzę grube wskazówki z allroada i naprawię fis to ma byś seria
jozek726 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 też dobrze, ale Ty teraz będziesz miał manual nie ? A to nie przeszkadza że licznik z automatu ? btw ja to w temperaturze wody bym się nie połapał
Krycha Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Opublikowano 31 Marca 2014 wiesz co, licznika nie da się przekodować na manual, ale jak wywalę sterownik od tiptronika to automatycznie znikają z wyświetlacza te śmieszne literki
jozek726 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 to teraz jestem w domu fajnie lecisz z tematem, bacznie obserwuje
djdados Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 no nic tylko pozazdrościć pieszczocha... he he pozdro i miliona życzę
Krycha Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 coś tam na szybko ustrzelone telefonem... poskładałem, już porusza się o własnych siłach, ale jeszcze sporo
slepy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 http://s4.ifotos.pl/mini/WP2014040_exhnash.jpg zbiornik jeszcze trzabyło wymienic, i korki z r8, i bedzie suto:jerk:, ale samo v6 już robi robotę
kudalty66 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 wszystko dobrze, ale jak dla mnie to juz za nisko stoi,. zbiorniczek wbrew pozorom wcale drogi nie jest, a auto pod maska świeższe,.
slepy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 wszystko dobrze, ale jak dla mnie to juz za nisko stoi,.zbiorniczek wbrew pozorom wcale drogi nie jest, a auto pod maska świeższe,. przeca on na powietrzu lata:grin:
Krycha Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 spoko Pany, ja wiem że zbiorniczek i korki od R8 to wydatek rzędu paru stówek, to trochę sporo jak na takie badziewia, kiedyś napewno zmienię... narazie ogarniam zderzaki i progi...
slepy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 spoko Pany, ja wiem że zbiorniczek i korki od R8 to wydatek rzędu paru stówek, to trochę sporo jak na takie badziewia, kiedyś napewno zmienię... narazie ogarniam zderzaki i progi... znany temat, tymbardziej przy takich modach jakie sadzisz, wyrzucasz całkiem orginalne progi? czy wycinasz końcówki?
Krycha Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 mam całe i kompletne progi z S4 z listwami drzwiowymi, także wsio jak fabryka... czekają na malowanie, a malowanie z kolei czeka aż ziom poskleja zderzaki
slepy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 mam całe i kompletne progi z S4 z listwami drzwiowymi, także wsio jak fabryka... czekają na malowanie, a malowanie z kolei czeka aż ziom poskleja zderzaki no wiem tylko się zastawiam, jak to ogarnąć, eskowe sie tylko nakłada na te ori czy stare sie demontuje?
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Naklada sie, listwy progowe podmieniasz
Krycha Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jak masz listwy progowe z S4 to wymieniasz, jak chcesz zostawić ori to musisz je uciąć/skrócić, bo nachodzą na progi... Chyba że da się je nasunąć progi na ori listwy progowe, ale tego nie wiem - nie próbowałem.
slepy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jak masz listwy progowe z S4 to wymieniasz, jak chcesz zostawić ori to musisz je uciąć/skrócić, bo nachodzą na progi... Chyba że da się je nasunąć progi na ori listwy progowe, ale tego nie wiem - nie próbowałem. mam listwy z esy te do środka, tylko tych na drzwi u mnie nie bedzie:wink:
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jak nalozysz na listwe progi to nie wygląda i obciera
Rekomendowane odpowiedzi