spid1261 Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Pytanie do Was bo mam problem a mianowicie muszę zmienić łożysko z tyłu oraz tarcze i tu nasuwa się pytanie czy tarcze są z piastami razem ?? czy da się zdjąć samą tarcze ??
flex78 Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 W twoim roczniku były bodajże tarcze bez piast i łożysk, ale niech sie wypowiedzą użytkownicy tych roczników.
OLIVER Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Pytanie do Was bo mam problem a mianowicie muszę zmienić łożysko z tyłu oraz tarcze i tu nasuwa się pytanie czy tarcze są z piastami razem ?? czy da się zdjąć samą tarcze ?? Tak tarcze masz razem z piastami samej tarczy nie ściągniesz ... Tak to wygląda....
spid1261 Opublikowano 21 Września 2013 Autor Opublikowano 21 Września 2013 dziękuję za odpowiedzi Panowie, więc trzeba szukać tarcz z piastami. Orientuje Się ktoś jaki to koszt może być ? około 150zł za strone + 50zl łożysko ???
Dev Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Plus koszt pierscieni ABS i kockow ale wymienia sie to wszystko parami A nie stroną.
spid1261 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 no to wiem wiem że parami się wymienia, chodziło mi tylko o koszt mniej więcej ile za strone. Oka to już wszystko wiem. Temat do zamknięcia.
ceglaj Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Jestem swiezo po wymiane ceny u mnie to 100 za tarcze bosha 22 pierscien abs , chociaz mozna przebic stare , lozysko jakies 60 zl
Rekomendowane odpowiedzi