Zemis Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Panowie proszę o radę tych którzy wiedzą coś więcej na temat air. Kolega BRYLANT ma do sprzedania tak owe zawieszenie ze swojego B5. Czy istnieje taka możliwość aby to zapakować do mnie do B6? Szczerze powiem to nie wiem z czym to się je i chciałbym zaciągnąć trochę języka. Dane jakie mi wysłał BRYLANT air praktycznie nowy zrobił wypad nad morze i zdemontowany pracuje na kompresorze viair 380c do 12bar butla zrobiona pod wymiar bagażnika długa i wąska wystarcza na kilka razy bo to był bardziej użytkowy zawory to 5/3 1/4" prędkość optymalna klikasz i.. jest w górze dodatkowy odwadniacz zaraz za kompresorem na w razie w i spełniał role znakomicie wszystko było nowe w zestawie sterowanie było schowane w popielniczce a manometry w schowku i nawet nie zdążyłem ich dokończyć tzn zamontować na stałe przewody są praktycznie wszystkie oprócz jednej rurki co szła do przedniej osi i manometrów ponieważ nie zdążyłem jej wyciągnąć a przewody to 10mm Moze ktoś pomóc? Dzieki wielkie
szafa Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Panowie proszę o radę tych którzy wiedzą coś więcej na temat air. Kolega BRYLANT ma do sprzedania tak owe zawieszenie ze swojego B5. Czy istnieje taka możliwość aby to zapakować do mnie do B6? Szczerze powiem to nie wiem z czym to się je i chciałbym zaciągnąć trochę języka. Dane jakie mi wysłał BRYLANTair praktycznie nowy zrobił wypad nad morze i zdemontowany pracuje na kompresorze viair 380c do 12bar butla zrobiona pod wymiar bagażnika długa i wąska wystarcza na kilka razy bo to był bardziej użytkowy zawory to 5/3 1/4" prędkość optymalna klikasz i.. jest w górze dodatkowy odwadniacz zaraz za kompresorem na w razie w i spełniał role znakomicie wszystko było nowe w zestawie sterowanie było schowane w popielniczce a manometry w schowku i nawet nie zdążyłem ich dokończyć tzn zamontować na stałe przewody są praktycznie wszystkie oprócz jednej rurki co szła do przedniej osi i manometrów ponieważ nie zdążyłem jej wyciągnąć a przewody to 10mm Moze ktoś pomóc? Dzieki wielkie Niestety ale amortyzaotry się różnią i bez większych przeróbek nie da rady, druga sprawa że air za 2500zł jest to zestaw budżetowy który napewno nie będzie bezawaryjny. W Twoim wypadku proponuje poszukać firm co zajmują się takimi przeróbkami i wziąć bezpośrednio od nich, z swojej strony mogę polecić Czesław Customizer, znam wiele osób co śmiga na ich zestawach i są zadowoleni:wink:
Rekomendowane odpowiedzi