Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bagażnik prosze o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam rozebrałem zamek od bagażnika i zle coś złożyłem bo po zakmnieciu drzwi syczy powietrze z tamtąd i jest mega problem nie da się wgl otworzyć bagażnika teraz prosze o pomoc

Opublikowano

A masz łamaną tylną kanape?

---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ----------

Jeśli tak to może od środka się jakoś uda

Opublikowano

właśnie nie nie mam łamanej

---------- Post dopisany 26-09-2013 at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany 25-09-2013 at 23:44 ----------

widzę nikt nie pomógł... byłem u 3 mechaników i 2 elektryków wszyscy no pech totalny mieli już przypadki zamknięcia ale nie taki jak tu. mówię a jak by od wewnątrz przez taką dziurkę ręka tam wchodzi próbować lampy tylne odkręcić od auta nie realne jaki to długi klucz by trza było mieć itp wkurw.. się wziąłem grzechotkę na przedłużce włożyłem tam i cudem ręki już nie było czuć z bólu odkręciłem 2 lampy tylne i potem znów zabawa nic nie widać prawie i szukać śrubek(15śrubek) tak,żem kombinował odkręcał nawet lusterko+lampka i odkręciłem potem dlugiego pręta wziąłem i od wewnątrz koło szyby włożyłem przez otwór go do bagażnika i poruszalem tam gdzie to cięgno i puściło...

a czemu powietrze leciało? bo tam od tej pompki w środku taka guma jest lekko sie załamała ta guma i cały powód ;/

Opublikowano

Człowieku używaj interpunkcji :facepalm: Bo się czytać nie da.

Jesteś polakiem to dbaj o język.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4