Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Felgi AMG do budy a4 b5 sedan. Jak myślicie?? Proszę o opinię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko nie zapomnij że robisz auto dla siebie, a nie osób z forum :wink:

Opublikowano

Zajebis....a Fela a kto jest na nie to niech poczyta sobie inne watki :grin: bedzie dooobrze wyglądać:decayed:

Opublikowano
  • Autor

oczywiście że robie auto dla siebie a nie na pokaz dla innych :wink: mam tylko mały problem bo felgi maja małe wżery na rantach ok 0,5mm i nie wiem czy dadzą się spolerować hm? :kwasny: Ma ktoś jakiś pomysł?

Opublikowano

Pasować będzie tylko sprawa czy zostawiasz jednolite czy malujesz środek, bo fele fajne ale z pomalowanym środkiem chyba lepiej wyglądają.

Opublikowano
mam tylko mały problem bo felgi maja małe wżery na rantach ok 0,5mm i nie wiem czy dadzą się spolerować hm? :kwasny: Ma ktoś jakiś pomysł?

Ja mam

http://a4-klub.pl/felgi-opony-18/wzery-rantach-zrobic-287995/

Tylko po co pytasz raz jeszcze o to samo ???

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mi się również podoba, też myslalem o podobnych felgach do czarnego kombiaka b5, zaczynam sie powoli rozglądać, ogolnie myślę ze dobrze bedą sie prezentowały "pełne" felgi w optycznie cieżkim aucie jakim jest b5, a powiedzcie panowie jaki max profil mozna wpakować do felgi 18" żeby zachowac cokolwiek komfortu, myslalem o oponie 215/50/r18 lub 225/50/r18 ?

Opublikowano

Felga kozak!:banan:

A tym którym się nie podoba to znaczy ze się nie znają :grin:

Opublikowano

jak tam zakupy kolego bo czekam na zdjęcia efektu koncowego?? :)

Opublikowano
0:25:naughty: ja bym środki wymalował pod kolor nadwozia, mat będzie słabo wyglądał
Opublikowano

Wzór fajny ,w połączeniu z dobrym kolorem i dobrą glebą bedzie miazga :decayed:

Opublikowano
mi się również podoba, też myslalem o podobnych felgach do czarnego kombiaka b5, zaczynam sie powoli rozglądać, ogolnie myślę ze dobrze bedą sie prezentowały "pełne" felgi w optycznie cieżkim aucie jakim jest b5, a powiedzcie panowie jaki max profil mozna wpakować do felgi 18" żeby zachowac cokolwiek komfortu, myslalem o oponie 215/50/r18 lub 225/50/r18 ?

Takie felgi AMG będą tragicznie wyglądać z opnami z dużym profilem. Co innego z oponami 215/35 lub 225/40.

Opublikowano

kupie fele same i najwyżej bede potem probował opony, bo mam w domu brata opony , wiec nic nie ryzykuje

Opublikowano

nie świruj pawiana tylko kup własciwy rozmiar dla A4 B5 przy 18cali czyli profil 40mm:whistling: zakładajac 50 robisz jakbyś na siłe chciał mieć 17ki, bo tak z wygladu bedzie wygladało:whistling: zreszta nawet niewiem czy wejdzie bo średnica koła sie powiększy

Opublikowano

Tak jak Kowi napisał , duży profil z taką felą mija się z celem ;)

Opublikowano

Ach te felgi... Piękne. Gdy zakupię B5, to też takie felgi planuję :wink: