Ra4al Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 Myślałem, lecz w poprzednim aucie miałem i przyznam, że nocą na ciasnych parkingach to jest tragedia, lecz może na wiosnę przyciemnię .
lysy249 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Powiem ci ze mam ori ciemne szyby I nie ma tragedi ale nie wiem jaki procent przepustowosci swiatla maja jak kasa przyplynie to przyciemnie jeszcze przednie boczne powodzenia w dalszych modach
Grzech95 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Audi piękne i co ważne z mojej okolicy Mieszkam 7KM od Praszki a jeszcze nie widziałem Twojego Audi, chyba ze nie jezdzi w Praszce heh
Ra4al Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 W Praszce bardzo dużo jeżdzone nią, ostatnimi czasy dużo stoina parkingu pod basenem z powodu remontów na podwórzu . Co do stwierdzenia iż piękna, to niestety, ale jeszcze jej troszku brakuje do tego .
Grzech95 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 To musiałem nie zwrócić uwagi, teraz bede jej wypatrywał heh
Ra4al Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2015 Pełna gleba już jest Teraz porazamówić dystanse i jazda. Prześwit ~4cm Żeby nie było, że nic się nie dzieje, to zapodam małe spyphoto Wkrótce będzie jeszcze niżej oraz zrobię jakąś porzędniejszą sesję .
muunv Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zaje***** furka Fele konkret! Powodzenia w kolejnych modach Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Ra4al Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 Niestety, lecz ostatnio Audi miało w sumie niewielką kolizję, uszkodzony został prawy przód z Sharpie które robiłem, uszkodzone elementy zostały wymienione i jednocześnie postanowiłem lekko zmodyfikować koncepcję samochodu. Obecnie wygląda następująco: Kolizja odbiła się trwałym uszczerbkiem na aucie, po niej okazało się iż przód jest przesunięty o 8mm w lewą stronę co uniemożliwia idealne spasowanie maski :/. Szczęśliwie po pomiarach i badaniach okazało się iż geometria oraz podłużnice nie są przestawione. Przerobiłem także automatyczne światła które za dnia zapalają same halogeny [bez pozycyjnych] jako dzienne, a po zmroku automatycznie przełącza na mijania. Jeszcze w tym tygodniu mam plan na przerobienie ich na LED'owe własnego wykonania. Wpadł też w pełni przelotowy wydech na bazie oryginału z 2.5tdi, oraz napisałem poprawkę programu Jeżeli nie znajdę jakiejś taniej dokładki przedniej s-line to w tym miesiącu wpada blenda tylnego zderzaka z B7 i końcówki 100mm
KoJ@K Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Do tej tylnej dokladki z B7 daj 90mm, wedlug mnie lepiej to bedzie sie prezentowalo.
Ra4al Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Małe spyphoto ze świątecznego rezania ? Prawdopodobnie pierwszy taki zderzak na świecie xD Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Ra4al
chudy30 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 ciekawie to wygląda zrób zdjęcie przodem,fajne audi
Ra4al Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2015 Po Nowym Roku będę go malował. Muszę jeszcze przerobić mocowanie halogenów tak aby pasowały pod S-line'owskie kratki z B7 i jakąś środkową kratkę dorezać
kufel26 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Pierwszy raz widze tak "wyrezany" zderzak, ale podoba mi się to, bedzie unikat!
Indi Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Bardzo Ciekawie to wygląda!! fura ma coś w sobie zawsze to coś innego niż reszta będę tu zaglądał
mariuszbielsko Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 siemka modzik super poprawia wyglad samochodu, ciekawi mnie koncowy efekt ktory napewno zrobi wrażenie pozdrawiam i powodzenia
chudy30 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 pięknie jeszcze tylko kratki do niego wrzuć
Ra4al Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 No i dokładka w kolorze: Teraz czas na jakieś kratki, zastanawia mnie czy środkowa z A6 C5 po liftingu będzie pasować... Mniej więcej teraz tak parchatek wygląda :
Indi Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Ładnie się prezentuje tylko ten parujący reflektor psuje efekt
KoJ@K Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Calkiem calkiem, no i du peczka lux wyglada z tą dokladką i koncowkami. wkoncu 90 czy 100mm ? Sam montowales tylną dokładkę?
Ra4al Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 Z reflektorami walczę, na razie chyba zacząłem wygrywać Końcówki 90, montowałem sam,nie jest to takie trudne
Rekomendowane odpowiedzi