athek Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Witam ostatnio dużo oglądałem A4 i widziałem Pakiet USA w sedanie Mam pytanie czy owy pakiet jest także dostępny dla Avanta ?
tomekhxc Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 pakiet usa tzn co? bo na stany byly puszczane sedany jak i avanty
athek Opublikowano 30 Września 2013 Autor Opublikowano 30 Września 2013 pakiet usa tzn co? bo na stany byly puszczane sedany jak i avanty No np. klapa z wytłoczką na kwadratową rejeastrację może były jakies pakiety zderzaków ciekawe inne lampy ? szukam info na ten temat i ciężko coś znaleźć
tomekhxc Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 lampy troche inne zamiast postojowek obrysowki co u nas jest niedozwolone
athek Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 Ja poluje na taką Klapę tylną gdyby ktoś coś to ja chętnie przygarnę
pioteros Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 avantow bylo 5 razy mniej jak i tak juz rzadkich sedanow w usa, praktycznie nie do dostania klapa, moze pobawisz sie szpachla ? po prostu KLAPA
athek Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 avantow bylo 5 razy mniej jak i tak juz rzadkich sedanow w usa, praktycznie nie do dostania klapa, moze pobawisz sie szpachla ?po prostu KLAPA No tak można by ale wiesz ta krótka listewka nad rejestracją musi być bo w zwykłym jest długa. no masz rację to rzadkość a jednak spotykana. staram się upolować może coś kiedyś znajdę
Rekomendowane odpowiedzi