karol24 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Panowie, z jakiego innego silnika da się podmienić na sprawdzenie N75 do mojego AJMa? AFNów pełno w okolica ale AJMów jak na lekarstwo
machina Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 AFN, ATJ, AVF AWX, ARL, itd z każdego powinien podejść.
divers09 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 jak coś to pisz mam nowy N75 PIERBURGA do AJM-a oryginał za 120 puszczę
Kanar Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 a nie prościej zamienić go z N18 u siebie zamiast szukać po kumplach? To bliźniacze zawory
machina Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 a nie prościej zamienić go z N18 u siebie zamiast szukać po kumplach? To bliźniacze zawory Zamienić to można ale na chwile w celu diagnozy czy N75 jest uszkodzony, ale na dłuższą mete jazda z N18 zamiast N75 jest niezalecana, zawory nie są identyczne:wink:
Kanar Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Tak zgadza się, ale zawsze to szybciej niż szukać po kumplach kto ma i kto zgodzi się wyciągnąć
karol24 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Podjade do kuzyna, to z jego AFNa podmienimy nie byłem pewien, bo na aukcjach przypisane są pod konkretne silniki a warto przed takimi manewrami sie upewnić.
Rekomendowane odpowiedzi