mrogal Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Siemka A4 Avant 97' 1,9TDI 110 KM [AFN] Stan obecny Plany zrealizowane: scyzor z Q7 biale kierunki boczne ramki wokol zegarow Fisior +przerobienie podswietlenia na biało jak w polifcie podlokietnik lampy polifotwe pomalowane na czarno i zrobiony BiXenon gwint supersporta Tak wygladal po zakupie Tak w meidzyczasie Wpadł ori scyzor z Q7 z alarmem dedykowanym jedno z moich ulubionych zdjec wymyty pachnacy na w/w 17' był szał wtedy i tak też było teraz jest tak UPDATE 11-12-2010 powrot do korzeni (na wiosne wpadna poliftowe) kolektor z AWX +przejsciowka czekaja na montaz turbo AWX w drodze i juz jest u mnie hydraulika pod FMIC kupiona i sam FMIC juz u mnie BiXenon w drodze Sloneczniki podswietlane pochytane i 216 steczki juz w aucie :drool: :dance: :thumbup: teraz te puzzle poskladac i na czipsa wlasnie przylecial do mnie taki gajgerek malowanko w czern i do auta EDIT 22-03-2011 halo sie miesci kratki tez zderzak generalnie domalowania bo i tak mial przygode kreski USA zabawki i juz na aucie z BiXem
razk Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ladny Avant i zacne plany Felunek moim zdaniem 17"
rafalekx Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Powitać i pogratulować pięknej furki bliźniaczo podobnej do mojej :> Już na wstępie zapraszam do obejrzenia mojej i modyfikacji jakie zacząłem przeprowadzać Jeśli dobrze widzę to już masz zawias obniżony ori przez Audi tak jak u mnie pewnie jest to 1BE (kod na wlepce - sprawdź kody wyposażenia, wlepka jest albo w kufrze obok koła zapasowego, lub w książce serwisowej ) to jest zawias -30/-20mm yyy albo samo -20... Zapomniałem już Co do alu, ja bym nie zmieniał bo te co masz to najładniejszy i najlepiej się prezentujący wzór 16'' felg w A4 Jeśli chcesz zmieniać to tylko na 17'' A ten wzór co pokazałeś to nieee Chromowane ramki dookoła szyb i chromowane relingi przy srebrnym autku średnio będą wyglądały ja nie planuję marnowania na to kasy i czasu, lepiej zainwestować w coś innego, np. tak jak ja (co już możesz zobaczyć w temacie o moim autku) lampy przód zespolone soczewki + xenon (jeszcze nie ma tam fotek z xenonem ale przymiarka już była polecam HID 6000K ) Potem polecam zmianę grilla (bardzo intensywnie myślę nad tym od Ski ) Potem lampy tył (czekam na ładne ledy do avanta B5 jeszcze nie ma ładnych, same lexy ) Piękne autko! Powodzenia w modyfikacjach i dbaj o nią
mrogal Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Powitać i pogratulować pięknej furki bliźniaczo podobnej do mojej :> Już na wstępie zapraszam do obejrzenia mojej i modyfikacji jakie zacząłem przeprowadzać Jeśli dobrze widzę to już masz zawias obniżony ori przez Audi tak jak u mnie pewnie jest to 1BE (kod na wlepce - sprawdź kody wyposażenia, wlepka jest albo w kufrze obok koła zapasowego, lub w książce serwisowej ) to jest zawias -30/-20mm yyy albo samo -20... Zapomniałem już Co do alu, ja bym nie zmieniał bo te co masz to najładniejszy i najlepiej się prezentujący wzór 16'' felg w A4 Jeśli chcesz zmieniać to tylko na 17'' A ten wzór co pokazałeś to nieee Chromowane ramki dookoła szyb i chromowane relingi przy srebrnym autku średnio będą wyglądały ja nie planuję marnowania na to kasy i czasu, lepiej zainwestować w coś innego, np. tak jak ja (co już możesz zobaczyć w temacie o moim autku) lampy przód zespolone soczewki + xenon (jeszcze nie ma tam fotek z xenonem ale przymiarka już była polecam HID 6000K ) Potem polecam zmianę grilla (bardzo intensywnie myślę nad tym od Ski ) Potem lampy tył (czekam na ładne ledy do avanta B5 jeszcze nie ma ładnych, same lexy ) Piękne autko! Powodzenia w modyfikacjach i dbaj o nią przy okazji sprawdzania gum przegubow zewnetrznych okazalo sie ze z przodu siedzi bilstein zolty to fabryka dawala?
rafalekx Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 przy okazji sprawdzania gum przegubow zewnetrznych okazalo sie ze z przodu siedzi bilstein zolty to fabryka dawala? niee Ori sport czyli 1BE to czerwone amorki przód i niebieskie tył, sprężyny przód: zielony i czerwony/różowy pasek/plamka, a tył: chyba 3 białe plamki/paski... Przynajmniej tak jest u mnie
mrogal Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 przy okazji sprawdzania gum przegubow zewnetrznych okazalo sie ze z przodu siedzi bilstein zolty to fabryka dawala? niee Ori sport czyli 1BE to czerwone amorki przód i niebieskie tył, sprężyny przód: zielony i czerwony/różowy pasek/plamka, a tył: chyba 3 białe plamki/paski... Przynajmniej tak jest u mnie to ja nie wiem co to jest [br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 06:50_________________________________________________EDIT no i doszly zmiany troche porobione przy aucie no oprocz tam jakichs przegubow koncowek drazkow zrobilem na obecna chwile -biale kierunki -w zasadzie skonczylem Car-Audio czyli sub w podlodze, z przodu odseprowany zestaw hertze 16cm oczywiscie drzwi wygluszone jak trza -przerobiem podgrzewanie lusterek, mialem po kluczyku (no i oczywiscie oryginalne maty juz sie popalily, wiec wymienilem na nowe) teraz podlaczylem zalaczane razem z tylna szyba - jak ktos potrzebuje podpowiedzi jak to zrobic walic smialo na priv -zmienilem sposob podswietlania schowka, do tej pory podswietlal sie dopiero po zalaczeniu swiatel, teraz wystarczy przekrecony kluczyk w stacyjce (jak ktos zainteresowany tez na priv) -dolozylem alarm z niespodziankami i kuczyk scyzoryk -malymi kroczkami zbilzam sie do xenonu - tak samo w miedzyczasie wpadna ramki na zegary - doszedl tez plan zalozenia podswietlenia nog gdy sie wysiada, jak i czerwonego swiatelka przy otwarciu drzwi (niestety fabryka nie dala) oraz podswitlenie nog pasazera i kierowcy oczywiwsice zsynchronizowane z oswietleniem wewnetrznym
rafalekx Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Nooo jakieś zmiany już wprowadziłeś Super. Te lusterka mnie ciekawią Ja postaram się być na następnym spociku w LBN, wybierasz się może? To opiszesz dokładnie jak to zrobiłeś z tymi lustrami. Niedługo powinna być okazja do porównania naszych avancików Jeszcze nie wiem czy na następnym spocie, ale na bank na jeszcze kolejnym już będę moim sreberkiem
mrogal Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 Nooo jakieś zmiany już wprowadziłeś Super. Te lusterka mnie ciekawią Ja postaram się być na następnym spociku w LBN, wybierasz się może? To opiszesz dokładnie jak to zrobiłeś z tymi lustrami. Niedługo powinna być okazja do porównania naszych avancików Jeszcze nie wiem czy na następnym spocie, ale na bank na jeszcze kolejnym już będę moim sreberkiem dobra dobra obiecuj obiecuj a z lusterkami pytaj pytaj :good:
rafalekx Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 dobra dobra obiecuj obiecuj Mówię poważnie
mrogal Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 Nooo jakieś zmiany już wprowadziłeś Super. Te lusterka mnie ciekawią Ja postaram się być na następnym spociku w LBN, wybierasz się może? To opiszesz dokładnie jak to zrobiłeś z tymi lustrami. Niedługo powinna być okazja do porównania naszych avancików Jeszcze nie wiem czy na następnym spocie, ale na bank na jeszcze kolejnym już będę moim sreberkiem nowe fotki w pierwszym poscie
Walus851 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 piekne auto podobne do mojego :>czekam tylko na ciepelko by zabras sie za oczka w swojej niuni pozdrawiam zapraszam do mnie
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 hmmm no fela wygląda inaczej, na żywo pewnie robi robotę, ale ze szmatką będziesz ją czyścił codziennie Zmień radio bo wygląda paskudnie I kiedy halo i spryski?
_Solar_ Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 fele widziałem dziś na żywo na aucie i powiem ze robią sporą robote
mrogal Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 hmmm no fela wygląda inaczej, na żywo pewnie robi robotę, ale ze szmatką będziesz ją czyścił codziennie Zmień radio bo wygląda paskudnie I kiedy halo i spryski? na zywca fele w sloncu robia robote:) no bede czyscil co mycie radio jest jedne z lepszych i nie zmienie, ori nie sprosta moim wymaganiom co do C-A troszke je ukryje i dodam ramke halo nastepne w kolejnosci. Nie wazne zeby wyrezac, najwazniejsze zeby rezac, teraz kolej na halo, potem spryski do czerwca spryski zagoszcza[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 00:12_________________________________________________ fele widziałem dziś na żywo na aucie i powiem ze robią sporą robote no twoje tez dzis sie blyszczalo wiosna wiosna :gwizdanie:
Gość jaarek_dpl Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 z lampami odrazu młodziej mi się taka kiera marzy :gwizdanie: pozdrawiam
mrogal Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Opublikowano 24 Maja 2009 z lampami odrazu młodziej mi się taka kiera marzy :gwizdanie: pozdrawiam nowe mody :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 :oklaski: Pięknie wyrezałeś te spryski, sika aż miło popatrzeć
Walus851 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 piekna audica podobna do mojej spryski malinka :>tez kiedys przyjdzie czas u mnie zrobic takie mody pozdrawiam zapraszam do mnie
slepy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 jakbys kiedyś wymieniał foteliki na skórę, to wal do mnie ze starymi bo szukam kubełków, z takim wzorkiem , furka wygląda elegancko
Rekomendowane odpowiedzi