paput Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 rafalekx napisał(a): A co się komu nie podoba eeee? :gwizdanie: Ktos chce w paszczę? :gwizdanie: Avus piękny RS koza na RSie daj foty jakieś
rafalekx Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 paput napisał(a): daj foty jakieś dopiero do domu się doturlałem nie mam fot. Troszkie twardo i na te drogi co latam wolę Avusa, więc oddam mu te RSy ale kilka dni powqrwiam sąsiadów i znajomych A co tam A Avus bardzo ładnie u rogalika wygląda w ruchu Jak jedzie to prawie jak eSa wygląda Super Aha zapomniałem... Rogalik: "to 17stki?"
mrogal Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 rafalekx napisał(a): paput napisał(a): daj foty jakieś dopiero do domu się doturlałem nie mam fot. Troszkie twardo i na te drogi co latam wolę Avusa, więc oddam mu te RSy ale kilka dni powqrwiam sąsiadów i znajomych A co tam A Avus bardzo ładnie u rogalika wygląda w ruchu Jak jedzie to prawie jak eSa wygląda Super Aha zapomniałem... Rogalik: "to 17stki?" ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18
rafalekx Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 mrogal napisał(a): ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18 A ja usłyszałem w sobotę: "to 19stki?" "duuuże"
Michał Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 rafalekx napisał(a): mrogal napisał(a): ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18 A ja usłyszałem w sobotę: "to 19stki?" "duuuże" kumpel kiedyś spojrzał na moje avusy i mówi tak: "fajne masz te 16stki..." ;( ;(
paput Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 rafalekx napisał(a): mrogal napisał(a): ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18 A ja usłyszałem w sobotę: "to 19stki?" "duuuże" a ja na drugi dzień po wymianie felg słyszę świtałach w Vento "Ty stary zobacz jakie ma fele" dzięki mrogalowi
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 paput napisał(a): rafalekx napisał(a): mrogal napisał(a): ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18 A ja usłyszałem w sobotę: "to 19stki?" "duuuże" a ja na drugi dzień na świtałach słyszę w Vento "Ty stary zobacz jakie ma fele" dzięki mrogalowi no fela jest spoko i ciezko dostepna w kompelcie
paput Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 mrogal napisał(a): paput napisał(a): rafalekx napisał(a): mrogal napisał(a): ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18 A ja usłyszałem w sobotę: "to 19stki?" "duuuże" a ja na drugi dzień na świtałach słyszę w Vento "Ty stary zobacz jakie ma fele" dzięki mrogalowi no fela jest spoko i ciezko dostepna w kompelcie i jeszcze jedno, o dziwo na dołach bardziej tłukło na nowych 16" o profilu 55 a tutaj jest o wiele lepiej, nie tylko ja to zauważyłem, dziwne nie . Tak więc jak ktoś boi się profilu 45 to nie ma czego
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 paput napisał(a): i jeszcze jedno, o dziwo na dołach bardziej tłukło na nowych 16" o profilu 55 a tutaj jest o wiele lepiej, nie tylko ja to zauważyłem, dziwne nie . Tak więc jak ktoś boi się profilu 45 to nie ma czego tez to zauwazylem po przesiadce na 17' to chodzi o to ze mniej sie kolo w 17' calach zaglebia w male dziury, 16' bardziej w nie wpada
rafalekx Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 mrogal napisał(a): tez to zauwazylem po przesiadce na 17' to chodzi o to ze mniej sie kolo w 17' calach zaglebia w male dziury, 16' bardziej w nie wpada 18'' też mniej tłucze? Nie zauważyłem... szczególnie w Lublinie
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 rafalekx napisał(a): mrogal napisał(a): tez to zauwazylem po przesiadce na 17' to chodzi o to ze mniej sie kolo w 17' calach zaglebia w male dziury, 16' bardziej w nie wpada 18'' też mniej tłucze? Nie zauważyłem... szczególnie w Lublinie nikt nie mowil o 18 na mojej furze twoje Ski zebraly pochwale dzis
rafalekx Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 mrogal napisał(a): na mojej furze twoje Ski zebraly pochwale dzis
rafalekx Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kolejny kroczek w kierunku: "mocy przybywaj"
mrogal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 rafalekx napisał(a): kolejny kroczek w kierunku: "mocy przybywaj" jak skoncze rezac w look'u to pewnie pojde w power
mrogal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 _Solar_ napisał(a): Poka foto z dzisiejszego rezania zaluje ze nie cyknalem :polew: tasma tjunink, jutro cykne rano zanim zdejme
_Solar_ Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 tjuning pełna klasa nie yebnąleś klapą w garaż :polew:
Rekomendowane odpowiedzi