_Solar_ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 brzydko Nie dam homologacji... chyba, że oddasz mi te ja Ci dam moje i se zrezasz w moich, wtedy dam Ci homologację do jamy, bo daszkow nie dam male porownanie BiX vs D2S który to BIX
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 który to BIX Ale żeś błysnął On w tylnych lampach bixa rezał!
puertoss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 brzydko Nie dam homologacji... chyba, że oddasz mi te ja Ci dam moje i se zrezasz w moich, wtedy dam Ci homologację do jamy, bo daszkow nie dam male porownanie BiX vs D2S który to BIX jedno i drugie D2S
mrogal Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 brzydko Nie dam homologacji... chyba, że oddasz mi te ja Ci dam moje i se zrezasz w moich, wtedy dam Ci homologację do jamy, bo daszkow nie dam male porownanie BiX vs D2S który to BIX jedno i drugie D2S masz racje moj Ty herbatniczku, mialem napisac BiX vs HID, ale przypomnialem sobie ze tam mam juz zarnik D2S prawilny
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 zrób fotke porównawczą jak to świeci póki ciemno
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 zrób fotke porównawczą jak to świeci póki ciemno zrobił, ale zbyt duża różnica, w niedzielę porównamy z moim zregenerowanym odbłyśnikiem D2S
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ale chodzi mi póki są dwie inne soczewki
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ale chodzi mi póki są dwie inne soczewki No ale co Ci da jak pokaże foto odpalonych dwóch? Jak robi foto oświetlającej tylko jednej to zbyt duża różnica, bo mówi że odbłyśniki wypalone w starych. Więc wiesz... nie będzie to dobre odniesienie Ale foty ma niech wrzuci Długie na bixie robią biel wszędzie
mrogal Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 zrób fotke porównawczą jak to świeci póki ciemno na jidz silniczki na 0 na regulacji bixenonowe mijania (nie regulowane jeszcze) xenonoowe mijania (tez jakos specjalnie nie regulowane) bix dlugie, trawa rosnie na poboczu snieg sie topi jak to odpale z hidem w dlugich to mnie z kosmosu bedzie widac dlugie na zarowce, cos za dobrze wyszlo niz w rzeczywistosci,chyba dlugie z bixa przebily przez gazete :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Szkoda że nie robiłeś z auta byłoby jakieś odniesienie do moich:
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:18_________________________________________________Róznica jest
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Róznica jest pohamuj ślinotok do niedzieli wtedy zrobimy miarodajne porównanie
mrogal Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Róznica jest pohamuj ślinotok do niedzieli wtedy zrobimy miarodajne porównanie czyli mam krecic na niedziele odblysniki w kosmos
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 czyli mam krecic na niedziele odblysniki w kosmos ja Cię pokręcę pod ścianę podjedziemy i porównamy czy są równo
mrogal Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:18_________________________________________________Róznica jest jak baby podniecacie sie jakimis swiecidelkami 216 on board :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 no to doszło z 10km w odczuciach w odczuciah z 30KM
Kowi87 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 no to doszło z 10km w odczuciach w odczuciah z 30KM przedsmak
fusse Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ale pytong:p ja to samo bede robil u siebie czekam az Kolega Jarucki wysle mi szpryce, pozniej awxa kupie po sesji i na wiosne jazda:) fmica tez wyrezam jakiegos, a na koniec sam to wszystko programowo ogarne a jak sie nie uda, to do rob555 podjade, ale powinno sie obejsc bez niego,serie sam ogarnąłem pewnie przy bucie stylu batory co? rogal fajna furka! ja swojego tematu nie uaktualnialem w ogole, ale chyba bede musial zaczac,bo rtoche sie pozmienialo ;P
marewel Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 czekam az Kolega Jarucki wysle mi szpryce, UUU to moze trwac w nieskonczonosc.
Rekomendowane odpowiedzi