mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 a co porabiasz ze swoim starym zderzakolem.... Mrogaliku.... troszke go podlatam i pojdzie do narodu ile piniędzy? duzo zalezy od solara czy wezmie haluny ale nie bedzie drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 ile piniędzy? Tak żeby RS wyszedł na "0" (słownie: zero) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 mrogal, opróżnij skrzynkę, bo jestem zainteresowany Twoją ofertą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 mrogal, opróżnij skrzynkę, bo jestem zainteresowany Twoją ofertą juz juz [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 12:27_________________________________________________ ile piniędzy? Tak żeby RS wyszedł na "0" (słownie: zero) besprzesady ale zderzak byl mocno tani wiec i ten moj nie bedzie drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jak coś mogę odsprzedać zaślepki spryskiwaczy do zderzaka RS nawet są srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jak coś mogę odsprzedać zaślepki spryskiwaczy do zderzaka RS nawet są srebrne priwuj mnie tu raz dwa tszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jak postępy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jak postępy ? dwie felgi doatrate dwie sie dzis szuraja zderzak lezy i kwiczy nie mam gazrazu panie a na okolo 0*C lipa walczyc moze do wiosny sie wytocze dodatkowo nadalem se robote i 2DIN fl bede rezal a pracowac trza na to wszytsko w ciagu dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 dodatkowo nadalem se robote i 2DIN fl bede rezal a pracowac trza na to wszytsko w ciagu dnia Rezaj rezaj, ciekaw jestem jak Ci wyjdzie poliftowa konsola... Radio to samo zostaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 dodatkowo nadalem se robote i 2DIN fl bede rezal a pracowac trza na to wszytsko w ciagu dnia Rezaj rezaj, ciekaw jestem jak Ci wyjdzie poliftowa konsola... Radio to samo zostaje? zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No to będzie bajka Ja się będę ta starą konsolą cieszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No to będzie bajka Ja się będę ta starą konsolą cieszył Si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 sprzedałeś wujek te krzesła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 podobno za worek piniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Pany ja już wiem, że tu na wiosnę bajka będzie. Powodzenia Wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 U mrogala zawsze szalone pomysły, rób bo majówka niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 U mrogala zawsze szalone pomysły, rób bo majówka niebawem take szalone ze dzis prawie rano zapomnialem sie do roboty ubrac tak kminilem Kolego Medik po 1 jestes w temacie medycznym po 2 tez jestes :kox: nie masz tam jakiegos dobrego psychiatry zeby mnie z tego nalogu wyleczyl? [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 07:02_________________________________________________ sprzedałeś wujek te krzesła? Niet[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 07:02_________________________________________________ podobno za worek piniędzy zebys Amen wiedzial :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Z tego sie nie da wyleczyć, albo kurek na pieniążki w pracy , albo przypadkowy klient dajacy za furacza 5tys wiecej z miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Mrogal jakbym wiedział jak to leczyć zacząłbym od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Mrogal jakbym wiedział jak to leczyć zacząłbym od siebie fakkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi