yumol Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 Polecam AUTO DANECKI Piekary Ślaskie http://www.auto-danecki.pl/ Zawsze spora kolejka ale dużo robi na miejscu nawet jak niema miejsca w warsztacie to na zewnątrz naprawia.Każde auto u niego robie od paru lat.
lilantoine Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 Ponawiam prosbe, czy ktos moze dac kontakt do jakiegos dobrego warsztatu w warszawie?
slawek66 Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Polecam Warsztat naprawy pomp wtryskowych w Pabianicach na ul. Partyzanckiej 89. Robi szybko, tanio i solidnie ! Daje zgodę na obecność przy aucie w trakcie naprawy i regulacji. Wykonuje pełną diagnozę VAG związaną z silnikiem i układem zasilania.
myta1 Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 AutoPremium w Poznaniu dobry serwis ale drożyzna stawka R/G pod 2 stówki, to taki premium serwis Audi , Porsche, i VW. Ale klamoty mają w dość dobrych cenach, no i dobrze zaopatrzony magazyn
a4avant Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Ja polecam w Łodzi SAAB OLECH SERVICE http://www.olechservice.pl/
Gość dino Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Ja robiłem rozrzad w Stalowej Woli "Autorud",zaczelo sie o mistrza przyjmujacego (madrzejszych nie ma), Pozniej Mechanik zalamal sie ze ma robic razrzad,(wiadomo taki typ , trzeba zdejmowac zderzak itp.) to po co sie przyjal do servisu, chcial tylko wymieniac olej? Potem mowie sobie, o to nic jak juz tu jestem to zmienia olej i filtr(przywiozlem swój),w koncu zalalem ich, bo by chyba mnie zjedli(chodziło o norme moj byl 505.00? a nie 505.01) Caly serwis trwal od 10 do 17 zaplacilem 2200 pln (oryginalne czesci do rozrzadu) a i chcialem zlikwidowac napis service przy zapłonie to Madry mechanik powiedzial mi ze w ksiazce pisze (po niemiecku dobrze ze Wujas zna) , a on to juz nie pamieta! Ogolnie moja ocena to -2 bo dali troche upustu! :eek: NIEPOLECAM
Marcin. Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat ASO : 1/ "Auto Unia" al. Katowicka 43, Wolica 2/ "Auto Viva" ul. Połczyńska 111, Warszawa. Z wątku wyczytałem, że polecacie ASO Gajewski - ale to tylko serwis VW. Z kolei polecany Cianciara, to chyba nieautoryzowany serwis? Na innym forum polecano mi Szewczyka, tu ktoś miał z nim złe doświadczenia... Proszę o radę :smile:
T-żółw Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Na innym forum polecano mi Szewczyka, tu ktoś miał z nim złe doświadczenia... na temat Szewczyka to sugeruje kontak z kolga Lookier
pisky Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 a w krakowie to gdzie robic furke w KR to my mamy kolego paru mechanikow zwiazanych z Kuzajem i sw.pam Kuligiem...polecam bardzo...szczegolnie Marka Handwerkera(zakopianka za cenutum zakopianka po prawej str, obok zajezdni autobusowej)podam nr jak znajde wizytowki Czy mozemy prosic o wiecej, to dla nowych posiadaczy z KRA i okolic. Dziękówka.
Marcin. Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Na innym forum polecano mi Szewczyka, tu ktoś miał z nim złe doświadczenia... na temat Szewczyka to sugeruje kontak z kolga Lookier Rozumiem, że ma raczej złe doświadczenia z tym serwisem? I nadal nie wiem gdzie pojechać na przegląd :redface:
Marcin. Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 :redface: trochę nie trafiłem w takim razie
ruphert Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 T.M. Serwis s.c. - Mechanika, Elektryka ul. Łęczycka 82, Zgierz Bardzo dobry mechanik. U Wojtowicza chcieli 150zł za obejrzenie wycieraczek (nie wracały do poziomu) i sugerowali 700zł (wymiana silniczka). W TMSerwis zaopiniowali że to drobnostka i wzięli 120zł z dodatkowymi pracami...
Hugo Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 T.M. Serwis s.c. - Mechanika, Elektrykaul. Łęczycka 82, Zgierz Bardzo dobry mechanik. U Wojtowicza chcieli 150zł za obejrzenie wycieraczek (nie wracały do poziomu) i sugerowali 700zł (wymiana silniczka). W TMSerwis zaopiniowali że to drobnostka i wzięli 120zł z dodatkowymi pracami... http://www.a4-klub.pl/forum/viewforum.php?f=28
Rekomendowane odpowiedzi