siemian Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 jak się rozleci :decayed: :polew:
srb38vx Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak się rozleci :decayed: :polew: To już na dniach :polew:
Bart-S Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak się rozleci :decayed: :polew: To już na dniach :polew: To wtedy mu Matiza pożyczysz
srb38vx Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak się rozleci :decayed: :polew: To już na dniach :polew: To wtedy mu Matiza pożyczysz Siemian w matizie :polew:
marcin_o23 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 tylko mu andrzejku wyrezaj heble z prosiaka, zmieszczą się w nadkola
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak się rozleci :decayed: :polew: To już na dniach :polew: To wtedy mu Matiza pożyczysz Siemian w matizie :polew: chę to zobaczyć Andrzej wyślij mi mms'a jakby to miało miejsce [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 21:45_________________________________________________ albo nie bo jakby to moja Kasia zobaczyła to jeszcze przed terminem mi urodzi
Cineksik Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Prawie jak siemiana... tutaj fela robi robotę , nawiązując do fel to może ktoś się zlituje nad bidokiem i usunie tą ankietę
shakal Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Prawie jak siemiana... Robi robotę , ale siemian napisze, że się mu nie podoba, chyba że się mylę ? :gwizdanie:
siemian Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Opublikowano 10 Lutego 2012 Hehe nie myślisz się. Ta cegła nigdy mi się nie podobała. Git to będzie jak założe moje dziewietnastunie na lato :-) Ps. Właśnie jak się kasuje ankietę?
H4mm3R Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Siemian skoro Ty nie, to ja to zrobię. Foty z Chorwacji Dobrze że siemian miał kable u mnie specjalnie przykrył znaczek z osłony silnika żeby nie było widać, bo mu szpak zayebał
shakal Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 UUuu Pany. Szalejecie Fury prezentują się rewelacyjnie . Ja w tym roku tez się tam wybieram, może tez cos pstryknę.
siemian Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Opublikowano 10 Lutego 2012 wow moja tutaj wygląda jeszcze jak wóz drabiniasty :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 10 Luty 2012, 21:36_________________________________________________ja dzisiaj mialem auto tak z soli uwalone że zastanawiałem się czy to jest jeszcze czarny czy już biały mat
Magdalenah Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Foty z Chorwacji super dobrze że kolega taki uczynny i pokazał dlaczego nie ma takich w kalendarzu ?
siemian Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 ufff... wróciłem do domu... Póltorej godziny stania na wjezdzie do Bielska od strony Kato... 4 tiry się zderzyły... Stałem jako 3 auto za wypadkiem... Ani do przodu ani do tyłu... Tak poza tym to drugi prawdziwy śnieg- drugie straty.. znowu coś pourywałem. Jutro podjade do Wojtka niech tam popatrzy Pare osób pytało mnie jak wyglądają nadkola jak złapią trosze śniegu... Prosze: A tutaj pare fotek z dzisiaj: pozdro :hi:
maron_d Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Również stwierdzam, że ładne, jak i też miasto We wtorek jak co miesiąc od prawie 2 lat wybieram się tam, ciekaw jestem czy też będę miał takie problemy wbić do Bielska od strony Kato
P-U-M-A Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Sieman też to wczoraj urwałem :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi