Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pod sferą to bym się nie odważył... widziałem że nawet Ty tu czasem parkujesz... jeszcze trafiłbym na coś gorszego niż miałem :decayed::grin:

weź wyluzuj trochę........nie musisz po wszystkich tak jechać od razu.....

...to ,że mu sie coś klepie na prawej głowicy ....to nie znaczy ,że mogłeś trafić na złą lewą ......hehe :decayed:

---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ----------

czyli dobrze kojarzę :wink:

źle :wink:.....:decayed:

A ciebie w końcu nauczyli gdzie masz enter na klawiaturze czy Siemianowi chcesz stron w watku nazwalić :decayed::wink:

:whistling::facepalm:

a dlaczego :naughty: la'pantofel :grin: .....nie wie tego ,że ilość odstępu zrobiona w poście enterem nie ma wpływu na ilość "nabijanych" stron......może dlatego ,że la'parówa to drugie jego imię :naughty::kox::decayed:

Bosze cycu ....gdzieś Ty sie chował.......????..........:eusathink::tongue4::grin::decayed::polew::polew::polew::polew::polew:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 247 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak to było.....

"durna pało z Jastrzębia" :polew::polew::polew:

Opublikowano

:facepalm:

tyle ode mnie

---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ----------

albo nie..............:whistling:

:naughty:

strasznie wysoko musisz się wybudować by zrównoważyć poziom :naughty:................

---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ----------

sorki Maro za OT :sad:

Opublikowano

Jak jest nowe serce to quattro by sie przydalo :decayed:

Opublikowano
:facepalm:

tyle ode mnie

---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ----------

albo nie..............:whistling:

:naughty:

strasznie wysoko musisz się wybudować by zrównoważyć poziom :naughty:................

---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ----------

sorki Maro za OT :sad:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

również sorki za OT, wszystko git Arturku :wink:

---------- Post dopisany at 07:52 ---------- Poprzedni post napisany at 07:51 ----------

Marek jak tam nowe serce już korektę zrobiłeś?

Opublikowano
  • Autor

czekam aż Patryk z urlopu wróci... narazie nie deptam bo ewidentnie ten program który mam jest za mocny. Auto jedzie jak szalone zostawiając za sobą zasłone dymną w postaci czarnych chmur :grin:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

nawet mu to żwawo poszło z takim obciążeniem na grzbiecie ... koniowi oczywiście :decayed::grin::wink:

Opublikowano
  • Autor
nawet mu to żwawo poszło z takim obciążeniem na grzbiecie ... koniowi oczywiście :decayed::grin::wink:

no jak Ciebie ostatnio widziałem to nie szło mu to tak żwawo... może dlatego że to był osioł...

...i nie mówie o tym co był na dole :decayed:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew:
Opublikowano
  • Autor

no i tak oto udało się shamować autko po wymianie silnika. Co ciekawe moc została praktycznie nie zmienna za to moment poszedł ładnie do góry przez co autkiem dużo przyjemniej się jezdzi :wink:. Różnica w jezdzie jest znaczna :wink:

Poniżej porównanie wykresów

023%20(kopiowanie).jpg

Jadąc na wymiane silnika i tak udało mi się rozpędzić moją kruszynke do licznikowych 243km/h co mi w zupełności wystarcza :decayed:

245.jpg

Opublikowano
:naughty::kox:..."odpycha się nieźle" :wink::decayed:
Opublikowano

ale to po zmianie skrzyni a na starej skrzyni ile jechała ????

Opublikowano

podobnie............:wink:.................. do odcięcia :grin:

Opublikowano

ładnie :) mój 230 ale to jak rydwan muszę go rozpędzać:kox:

Opublikowano
:grin:
Opublikowano
:naughty::kox:..."odpycha się nieźle" :wink::decayed:

W końcu to Quattro...hi hi

Opublikowano
no i tak oto udało się shamować autko po wymianie silnika. Co ciekawe moc została praktycznie nie zmienna za to moment poszedł ładnie do góry przez co autkiem dużo przyjemniej się jezdzi :wink:. Różnica w jezdzie jest znaczna :wink:

Poniżej porównanie wykresów

http://www.monna.pl/26.8/023%20(kopiowanie).jpg

Jadąc na wymiane silnika i tak udało mi się rozpędzić moją kruszynke do licznikowych 243km/h co mi w zupełności wystarcza :decayed:

http://www.monna.pl/26.8/245.jpg

Niewiem Marek czym tu się podniecać... popatrz jaka masz kosmiczna strate na kołach względem wykresu z BRD.

Powietrza nie nabiłeś czy co? masakra.