Opublikowano 2 Września 201313 l Autor staniemy na kreske to zobaczysz czym się podniecać a fakt też mnie to zastanawiało czemu nagle wyszły tak duże straty skoro wszystko jest takie jak było...
Opublikowano 2 Września 201313 l staniemy na kreske to zobaczysz czym się podniecać a fakt też mnie to zastanawiało czemu nagle wyszły tak duże straty skoro wszystko jest takie jak było... To ja ci Maro powiem czemu masz takie straty w mocy podobno na korekcie siedziałeś w autku jeszcze nie dawno ważyłeś 70 kg a teraz 120 kg auto musiało to poczuć
Opublikowano 2 Września 201313 l a Powiedz założyłeś nowe tarcze? bo w tym też może być odpowiedź. a jak jest tak jak napisał srb38vx to wiesz co bedzie jak wroce? .......:whip2::whip2:
Opublikowano 2 Września 201313 l a Powiedz założyłeś nowe tarcze? bo w tym też może być odpowiedź.a jak jest tak jak napisał srb38vx to wiesz co bedzie jak wroce? .......:whip2::whip2: kolejny spalony iphone ??
Opublikowano 3 Września 201313 l Autor no w sumie założyłem... ale żeby aż takie straty przez to wyszły? ciekawe
Opublikowano 3 Września 201313 l no w sumie założyłem... ale żeby aż takie straty przez to wyszły? ciekawe No to masz odpowiedz Bracie:decayed:
Opublikowano 5 Września 201313 l Siemian, jestes teraz w Cro? czy widziałem identyczne autko jak Twoje w Baska Voda?
Opublikowano 5 Września 201313 l Siemian, jestes teraz w Cro? czy widziałem identyczne autko jak Twoje w Baska Voda? Tak, to jest siemian
Opublikowano 5 Września 201313 l Ha, ale zbiegowisko okoliczności tak sie zastanawialem wlasnie czyja to bestia na bramkach w Cro
Opublikowano 5 Września 201313 l Ha, ale zbiegowisko okoliczności tak sie zastanawialem wlasnie czyja to bestia na bramkach w Cro To narzeczony Madzi
Opublikowano 5 Września 201313 l Autor Ha, ale zbiegowisko okoliczności tak sie zastanawialem wlasnie czyja to bestia na bramkach w Cro To narzeczony Madzi :polew: tak tak to ja :decayed::decayed: ogólnie zauważam tu bardzo dużo A4 z polski
Opublikowano 5 Września 201313 l no sporo ale Twoje rzuciło mi się w oczy i tak mówie do żonki, że gdzieś ja to już widziałem my stacjonujemy w Breli
Opublikowano 5 Września 201313 l Ha, ale zbiegowisko okoliczności tak sie zastanawialem wlasnie czyja to bestia na bramkach w Cro ta bestia jest po zawale, prawdopodobnie nawet nawet na parówki by się nie nadawała:decayed:
Opublikowano 9 Września 201313 l Siemian, jestes teraz w Cro? czy widziałem identyczne autko jak Twoje w Baska Voda? Tez mi sie rzucila w oczy dzisiaj po Basce smiga jeszcze czarne S4 B7 z Radomia
Opublikowano 9 Września 201313 l Siemian, jestes teraz w Cro? czy widziałem identyczne autko jak Twoje w Baska Voda? To nie Siemian, jemu folia zeszła z auta:decayed::decayed: