mystic.pl Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Wesele kuzyna bedzie :drunk: z porawinami :>
siemian Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 no można by się spotkać. Tyle że ja dopiero wieczorem bede mial czas. Moge podjecać.
Miciu Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 tzn. co masz pionowe chromy? Jeśli tak to mam nadzieje że zdajesz sobie sprawe że taka wersja w ogole nie istniała Czyli jeździmy bez grilli Zobacz dziury w grillu też miałeś w nich chrom tylko Ty lub Ktoś się go pozbył
siemian Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 Miciu nie było wersji z chromem. Grill z s4 miał podwójne piony ale bez chromu...
Miciu Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Przepraszam mój błąd ^^ nie dojrzałem na tamtych fotkach Z tego co wyczytałem wynika ,że posiadam grill S4 B7 zmodyfikowany na wygląd S6 Allroad look http://tobivanhobi.files.wordpress.com/2007/06/grill.jpg http://tobivanhobi.wordpress.com/2007/06/20/audi-s4-b7-grill-modifikation-s6-allroad-look/
mystic.pl Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Widziałem auto live i robi b. fajne wrażenie. Mat kosa, gleba kosa co mnie zaskoczyło to to że ozety na żywo wyglądają bardzo dobrze, zdjecia tego dobrze nie oddaja no i zaciski Thx's za spotkanie
HiRide Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 A ja dzis tez widzialem auto Siemiana w Bielsku folia czarny mat mnie nie przekonuje ale felgi i gleba jak najbardziej...na zdjeciach wygladaja kiepsko ale na zywo bdb
siemian Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 oooo a to gdzie widziales autko? Folia żeby robiła wrażenie to musi być czysta, a auto jest upiedolone niczym stół Durczoka w TVNie... Zresztą folia ma to do siebie że jak autko sie da na myjnie to na następny dzień jest znów uwalone
HiRide Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 oooo a to gdzie widziales autko? Folia żeby robiła wrażenie to musi być czysta, a auto jest upiedolone niczym stół Durczoka w TVNie... Zresztą folia ma to do siebie że jak autko sie da na myjnie to na następny dzień jest znów uwalone na wapiennicy
siemian Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 a to pewnie u mnie pod firma
srb38vx Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 a to pewnie u mnie pod firma Przecież ty pod firme nie wiedziesz na tym zawiasie podobno z buta zasówasz do firmy ,a tak poważnie pięknie siedzi autko :good:
fryzjerek Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Siemian jeździ PKS-em chwalił sie ostatnio miesięcznym biletem z miejscem siedzącym a tak na serio to siemian trzeba by cos w koncu pomyśleć nad sprzedaniem tego wehikułu twojego bo pewno gruba kase dostaniesz za to cos tam wpakował i zmiana na 8semke Będę czekał z niecierpliwością bo kto jak kto to ty z niej zaraz zrobisz b9 jeszcze przed oficjalna premiera niemieckiego producenta
pablo_ua4 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 oglądałem dziś furke dokładnie i wymiata normalnie jest zrobiona na mam nadzieje że swoja b6 doprowadze kiedyś do takiej masakry
siemian Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 oj z mojąpomocą nawet szybciej niż myślisz :naughty:
KmK Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 oglądałem dziś furke dokładnie i wymiata normalnie jest zrobiona na mam nadzieje że swoja b6 doprowadze kiedyś do takiej masakry zaczął bym od sarny
Arturoo Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 jak ............ każdy pożądny rezacz
siemian Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 oglądałem dziś furke dokładnie i wymiata normalnie jest zrobiona na mam nadzieje że swoja b6 doprowadze kiedyś do takiej masakry zaczął bym od sarny HA HA HA... bardzo śmieszne... :evil: :polew:
seves Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 oglądałem dziś furke dokładnie i wymiata normalnie jest zrobiona na mam nadzieje że swoja b6 doprowadze kiedyś do takiej masakry zaczął bym od sarny HA HA HA... bardzo śmieszne... :evil: :polew: no o to tez w rezaniu chodzi zeby kobieta nie byla zla :gwizdanie: to przy okazji sie wyglad poprawia i to nie na swój koszt :polew: dobre AC to podstawa
pablo_ua4 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 hehe to co siemian sarenka się przykleiła?? Ja takich planów nie posiadam w swoich modach
Rekomendowane odpowiedzi