H4mm3R Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 ale malowanie wiocha troche według mnie. i to koło z tyłu schowane w nadkole. bleeee. ale hebel niezły Jakbyś dobrze popatrzał, to cały przód jest wykonany z carbonu. Projekt pewnie nie skończony, na żywo nie widziałeś i wyskakujesz z takim tekstem
virus31 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 ale malowanie wiocha troche według mnie. i to koło z tyłu schowane w nadkole. bleeee. ale hebel niezły Jakbyś dobrze popatrzał, to cały przód jest wykonany z carbonu. Projekt pewnie nie skończony, na żywo nie widziałeś i wyskakujesz z takim tekstem A ty widziałes? dopiero po powiększeniu widze że to carbon. |Zwracam honor. Ja tylko wyrażam swoją opinie
H4mm3R Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 ale malowanie wiocha troche według mnie. i to koło z tyłu schowane w nadkole. bleeee. ale hebel niezły Jakbyś dobrze popatrzał, to cały przód jest wykonany z carbonu. Projekt pewnie nie skończony, na żywo nie widziałeś i wyskakujesz z takim tekstem A ty widziałes? dopiero po powiększeniu widze że to carbon. |Zwracam honor. Ja tylko wyrażam swoją opinie Jeszcze nie ale kumpel widział i mówił że grubo porobione tylko ten carbon średnio spasowany. Poza tym ja mieszkam na wsi, więc pijesz do mnie
siemian Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 ale malowanie wiocha troche według mnie. i to koło z tyłu schowane w nadkole. bleeee. ale hebel niezły Jakbyś dobrze popatrzał, to cały przód jest wykonany z carbonu. Projekt pewnie nie skończony, na żywo nie widziałeś i wyskakujesz z takim tekstem może być nawet z platyny i co z tego jak jest obrzydliwy... ogólnie to w tym aucie nic mi się nie podoba... nawet hamulce ma zwieśniaczone na czewono...
siemian Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 za niedługo, jak dobrze pójdzie, temat zostanie pewnie całkiem zamknięty a projekt uznam za zakończony
siemian Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 kto wie ale napewno nigdy nie napisze że jest bezwypadkowe bo jakieś tam małe przygody miałem
virus31 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Nie no nie mów, że będzie szło matowe coś pod młotek
siemian Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 albo pod młotek albo Mojej Madzi go zostawie, wszystko zależy od tego czy mnie ułańska fantazja nie poniesie przy szukaniu czegoś innego :decayed::decayed:
siemian Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 nie nie, nie moje klimaty... chociaż E klasa mi się podoba
siemian Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 ja mam plany bardzo sprecyzowane. zobaczymy co z tego wyjdzie. A5
PABLO Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 W życiu bym nie dał kobiecie auta tak fc**j doinwestowanego
Wihajster Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 W życiu bym nie dał kobiecie auta tak fc**j doinwestowanego siemian zakochany wiec ślepy
siemian Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 W życiu bym nie dał kobiecie auta tak fc**j doinwestowanego wiem wiem Pablo Ty byś swojej założył homonto i orał nią pole :decayed:
P-U-M-A Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 W życiu bym nie dał kobiecie auta tak fc**j doinwestowanego wiem wiem Pablo Ty byś swojej założył homonto i orał nią pole :decayed: Nie mogę :polew:
virus31 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 no a czemu nie a7 Maro. Takie to miłe autko . Faktem jest że tez bym nie dał mojej audiczki kobiecie do katowania . po 30 latach praktyki kierowcy może Ale ....
Rekomendowane odpowiedzi