Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale malowanie wiocha troche według mnie. i to koło z tyłu schowane w nadkole. bleeee. ale hebel niezły

Jakbyś dobrze popatrzał, to cały przód jest wykonany z carbonu. Projekt pewnie nie skończony, na żywo nie widziałeś i wyskakujesz z takim tekstem :facepalm:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ale malowanie wiocha troche według mnie. i to koło z tyłu schowane w nadkole. bleeee. ale hebel niezły

Jakbyś dobrze popatrzał, to cały przód jest wykonany z carbonu. Projekt pewnie nie skończony, na żywo nie widziałeś i wyskakujesz z takim tekstem :facepalm:

A ty widziałes?

dopiero po powiększeniu widze że to carbon. |Zwracam honor.

Ja tylko wyrażam swoją opinie

Opublikowano

A ty widziałes?

dopiero po powiększeniu widze że to carbon. |Zwracam honor.

Ja tylko wyrażam swoją opinie

Jeszcze nie ale kumpel widział i mówił że grubo porobione tylko ten carbon średnio spasowany. Poza tym ja mieszkam na wsi, więc pijesz do mnie :decayed:

Opublikowano

może być nawet z platyny i co z tego jak jest obrzydliwy... ogólnie to w tym aucie nic mi się nie podoba... nawet hamulce ma zwieśniaczone na czewono...

Opublikowano

i temat zamknięty. To o czym teraz :)

Opublikowano

za niedługo, jak dobrze pójdzie, temat zostanie pewnie całkiem zamknięty a projekt uznam za zakończony :decayed:

Opublikowano

bezwypadkowe auto trafi na allegro? :decayed:

Opublikowano

kto wie :naughty: ale napewno nigdy nie napisze że jest bezwypadkowe bo jakieś tam małe przygody miałem :decayed:

Opublikowano

to dobrze :good:

Opublikowano

Nie no nie mów, że będzie szło matowe coś pod młotek

Opublikowano

albo pod młotek albo Mojej Madzi go zostawie, wszystko zależy od tego czy mnie ułańska fantazja nie poniesie przy szukaniu czegoś innego :decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

i kupisz mercedesa :)

Opublikowano

nie nie, nie moje klimaty... chociaż E klasa mi się podoba :decayed:

Opublikowano

no to co np ?

Opublikowano

ja mam plany bardzo sprecyzowane. :decayed: zobaczymy co z tego wyjdzie. A5

Opublikowano

W życiu bym nie dał kobiecie auta tak fc**j doinwestowanego :decayed:

Opublikowano

siemian zakochany wiec ślepy :decayed:

Opublikowano

wiem wiem Pablo Ty byś swojej założył homonto i orał nią pole :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

wiem wiem Pablo Ty byś swojej założył homonto i orał nią pole :decayed::decayed::decayed:

Nie mogę :polew::polew::polew:

Opublikowano

no a czemu nie a7 Maro. Takie to miłe autko :).

Faktem jest że tez bym nie dał mojej audiczki kobiecie do katowania :). po 30 latach praktyki kierowcy może :) Ale ....