Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na autostradach raczej nie. Już prędzej na Salmopolu, Przegibku, albo czym takim :)

na Salmopolu ??? :blink: a co ty tam robisz , dieslem w dodatku FWD :tongue4::wink4:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 20:12_________________________________________________czyli wsadziles hamulec z 2.0 TFSI , 3,2 FSI lub 3.0 TDI ?, co tam dokladnie potrzeba , zaciski , jarzmo i te blachy chyba tez ?

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokladnie. Niestety ja nie mam jeszcze blach bo... sobie o nich zapomnialem... musze dokupić[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 20:15_________________________________________________a u mnie szykują się dwa małe modziki. Jak wszystko dobrze pójdzie to pod koniec przyszłego tygodnia powinno wszystko być zrobione. :dance: :dance: :dance:

Opublikowano

dokladnie. Niestety ja nie mam jeszcze blach bo... sobie o nich zapomnialem... musze dokupić[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 20:15_________________________________________________a u mnie szykują się dwa małe modziki. Jak wszystko dobrze pójdzie to pod koniec przyszłego tygodnia powinno wszystko być zrobione. :dance: :dance: :dance:

Allroadom mowimy NIE ! :naughty:

Opublikowano

Allroadom mowimy NIE ! :naughty:

cicho!! :)

Opublikowano

Siemian idzie w kierunku S-line :gwizdanie:

Opublikowano

no no nie wiedziałem że tyle ostatnio modów zrobiłeś :oklaski: :good:

Opublikowano

zawias dopiero do mnie idzie. Listwy też. Pójdą w kolor taki jak tylna dokładka wydechu :)

Opublikowano

zawias dopiero do mnie idzie. Listwy też. Pójdą w kolor taki jak tylna dokładka wydechu :)

:good: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 21:44_________________________________________________zbieraj na takie

http://moto.allegro.pl/item976632360_a8_4_2tdi_lift_2010_pelne_wyposazenie.html

Opublikowano

uuu łał....

Opublikowano

siemian wyślij na PW ile zapłaciłeś za zawieszenie... :gwizdanie:

Opublikowano

a nawet sobie do Ciebie zadzwonie :> :>

Opublikowano
:good: No to chyba się nie zastanawiam... :gwizdanie:
Opublikowano

bierz bierz :good: :good:

Opublikowano

jesli sie nad s-linem zastanawiasz to sie nie zastanawiaj, do tego dorzucasz jeszcze stabilizator z RSa i bedzie malina i wizual i komfort + trzymanie na zakretach

Opublikowano

Siemian ale odmieniłeś swoje autko :good: :good:

Opublikowano

dokładnie. Ja się już nie moge doczekać kiedy to założe... :good: :good:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 20:43_________________________________________________

Siemian ale odmieniłeś swoje autko :good: :good:

a dziękuje. W tym tygodniu dojdą listwy s-line w kolorze 1RR takim jak tylna dokładka i zawiecha s-line...

..już moge ogłosić to oficjalnie :dance: :dance: :dance: :dance:

Opublikowano

jak zamontujesz zderzak S4 to będzie już lux :)

Opublikowano

no przód zostawiam na koniec.

Zderzak + ksenon...

Ale chyba prędko to nie nastąpi do ostatnio ciężko z kasą a na to będe potrzebował jakies 3,5k zł...

Opublikowano

nie bierz tylko 1BV, troszkę twardo :wink4: ciekawa sprawa ten stabilizator ...

Opublikowano

będzie 1be