Wihajster Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ładnie utrzymany lakier..tyle lat a wciąż jak nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Foty fajne ale chyba trochę przesadził ktoś z photoshopem nie ktoś, a godzic od nas z forum. Też nie jestem zwolennikiem aż tak dużych przeróbek, aczkolwiek te fotki mi się podobają. ładnie utrzymany lakier..tyle lat a wciąż jak nowy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Prawie jak Star Wars od tych błyskotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 nie no siemian- toż to przecież nie jest to samo auto, które widuję na spotach. co ty ludziom ciemnotę wciskasz? pokaż jak naprawdę wygląda :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 19:38_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 MASTA BLASTA KOX A myślałem że to jest drugie auto siemiana do upalania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 nie no siemian- toż to przecież nie jest to samo auto, które widuję na spotach. co ty ludziom ciemnotę wciskasz? pokaż jak naprawdę wygląda :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 19:38_________________________________________________ :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Mówiłem że są to gwiezdne wojny bo lasery latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 taki był motyw przewodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 godzic tak jak mówiłem prosiłbym jeszcze jedną wersje wyglądajaącą naturalnie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 godzic tak jak mówiłem prosiłbym jeszcze jedną wersje wyglądajaącą naturalnie :kox: Bez botoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ciekawe fotki, ale można je ładniej obrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 kto jak lubi, mój zamysł był taki nie inny... a pingwin dostanie jeszcze naturalne foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 kto jak lubi, mój zamysł był taki nie inny... a pingwin dostanie jeszcze naturalne foty lepiej nie bo przestanie się podobać jutro wstawie fotke z dzisiejszego dnia jak wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 kto jak lubi, mój zamysł był taki nie inny... a pingwin dostanie jeszcze naturalne foty lepiej nie bo przestanie się podobać jutro wstawie fotke z dzisiejszego dnia jak wyglądało wojtuś Ty coś ostatnio się nam dowcipny zrobiłeś :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 podejrzewam ,że moje auto lepiej by wyglądało na tych fotkach - Godzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Panowie to autko jest jak dupcia niemowlęcia... Nowiutki lakier na połowie auta :decayed: Czego się czepiacie :kox: :gwizdanie: :decayed: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Iverson wiesz jak jest.... ja jestem chętny na foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Panowie to autko jest jak dupcia niemowlęcia... Nowiutki lakier na połowie auta :decayed: Czego się czepiacie :kox: :gwizdanie: :decayed: :polew: :polew: chyba jak Krzysztof Ibisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Panowie to autko jest jak dupcia niemowlęcia... Nowiutki lakier na połowie auta :decayed: Czego się czepiacie :kox: :gwizdanie: :decayed: :polew: :polew: tak ale muł rzeczny dalej zalega w podsufitce :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Iverson wiesz jak jest.... ja jestem chętny na foty no może za niedługo, sie zakręcę do Ciebie , jak będę miał nowego paździocha hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi