wladi Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. cwiara...obiecaj mi ,że przed wsiadaniem do jego parcha ....zamienimy http://img.tapatalk.com/d/14/03/05/hapu9avu.jpg przy tym kilka słów Ja po wypiciu 0.7 piłem taką Łącką no i.......była odcinka:grin::grin:
moskal Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Łącka kiedys robiła wrażenie , teraz jak przywoze sobie od szwagra bimber 60vol w 5l bańkach to juz nie robi takiego "łał" moge wziąc bannieczke do BT :naughty:
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. cwiara...obiecaj mi ,że przed wsiadaniem do jego parcha ....zamienimy http://img.tapatalk.com/d/14/03/05/hapu9avu.jpg przy tym kilka słów Ja po wypiciu 0.7 piłem taką Łącką no i.......była odcinka:grin::grin: hmmmm.....jakby mnie to nie dziwi :grin::grin::grin: ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- Łącka kiedys robiła wrażenie , teraz jak przywoze sobie od szwagra bimber 60vol w 5l bańkach to juz nie robi takiego "łał" moge wziąc bannieczke do BT :naughty: ja też co prawda dużo nie zostało...z 1,5 l...ale na smaka będzie
wladi Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. cwiara...obiecaj mi ,że przed wsiadaniem do jego parcha ....zamienimy http://img.tapatalk.com/d/14/03/05/hapu9avu.jpg przy tym kilka słów Ja po wypiciu 0.7 piłem taką Łącką no i.......była odcinka:grin::grin: hmmmm.....jakby mnie to nie dziwi :grin::grin::grin: A co chcesz się zmierzyć
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Łącka kiedys robiła wrażenie , teraz jak przywoze sobie od szwagra bimber 60vol w 5l bańkach to juz nie robi takiego "łał" moge wziąc bannieczke do BT :naughty: Moskal dawaj dawaj też się wypije
moskal Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Bede w sob ote na pępkowym bo mu sie syn urodził to wezme bańke na BT
Gość cwiara Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Brać co macie Legenda głosi że kiedyś komuś zostało :grin: Może i nam zostanie.
wladi Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 No co Ty gadasz komu zostało, nam napewno nie:polew::polew:
Gość cwiara Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Prawie cała finka stoi Ściemniać to ja a mnie mnie
wladi Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Kuźwa jak to był pierwszy dzień waflu:thumbup:
MAGIC87 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Łącka kiedys robiła wrażenie , teraz jak przywoze sobie od szwagra bimber 60vol w 5l bańkach to juz nie robi takiego "łał" moge wziąc bannieczke do BT :naughty: Nie zapomnij miski:decayed: ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- http://img.tapatalk.com/d/14/03/05/a3u4a7y3.jpgNo co Ty gadasz komu zostało, nam napewno nie:polew::polew: brakuje szklanek z duralexu z których pilismy:facepalm:
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 oj w tym pokoju sie działo... ....szkoda ze juz go nie bedzie
MAGIC87 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 oj w tym pokoju sie działo.......szkoda ze juz go nie bedzie psiaka zabierasz w tym roku?
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no to pić będzie z kim widze bo Cwiara jedzie Ćwiara musi sie ograniczać bo jest potrzebny w sobote w miarę trzeźwy Mam jedna zasade. Najpierw picie pozniej robota. cwiara...obiecaj mi ,że przed wsiadaniem do jego parcha ....zamienimy http://img.tapatalk.com/d/14/03/05/hapu9avu.jpg przy tym kilka słów Ja po wypiciu 0.7 piłem taką Łącką no i.......była odcinka:grin::grin: hmmmm.....jakby mnie to nie dziwi :grin::grin::grin: A co chcesz się zmierzyć .....nie ....za dużo czytałem o Tobie :grin::grin:
Gość cwiara Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Nie taki Wladi straszny jak go malują Miałem tą przyjemność zaliczyć odcinke z Wladim i jeszcze żyje
jarko Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Listy update zrobiony. Poniżej lista osób, które nie wpłaciły do dnia dzisiejszego. Jeżeli ktoś jednak zapłacił a znalazł się wśród wypisanych to bardzo proszę o info, wszystkim pozostałych usunę z listy zlotowej. Termin to jutro północ. Jeżeli po tym czasie ktoś będzie chciał się zapisać no zlot to tylko i wyłącznie w przy jednoczesnej za niego zapłacie. Brak wpłaty: 8. D4ANTE + OLA 20. Bieniek 35. akjam + Kasia + Maja 39. spanky 40. chudineze + Wioletta 41. ramzes-1983 56. daniels 61. Rafi78 68. TygrySs 69. lennox + Anna + Gadżet + Pysia 70. gregory + Ines 71. boseron 74. ŁukaszA4 + Ola 75. ozi_wells 82. riddick74 + BRIGITTE 85. Nosfer + Kasia + Julek 93. MAREK + ALINA + magierka 94. DANI + ARTUR + PUDUŚ
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 oj w tym pokoju sie działo.......szkoda ze juz go nie bedzie psiaka zabierasz w tym roku? No obowiązkowo
MAGIC87 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 oj w tym pokoju sie działo.......szkoda ze juz go nie bedzie psiaka zabierasz w tym roku? No obowiązkowo w sobote na kacu pierwszy ide z nim na spacer:kox:
Rekomendowane odpowiedzi