dziadek Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 no raczej , ale tym razem nie będziesz rano chodził po pokojach co ? nie moge ci tego obiecac Trudno , przeżyliśmy wtedy, przeżyjemy teraz Dziadek jak nie przeyjesz to Cię Babca odwiozie w bagażniku babcia to mnie zastąpi przy piciu jak ja juz nie będę mógł , ona nie jest ekonomiczna jeżeli o to chodzi
Artur82 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 A takie pytanie. Ktos przedluza sobie pobyt w BT ? ćwiara ja...od czwartu od poniedziłku do poniedziałku aż ? tak bo jak w niedziele wiekszosc wyjedzie tobedzie czas dojsc do siebie ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- no raczej , ale tym razem nie będziesz rano chodził po pokojach co ? nie moge ci tego obiecac Trudno , przeżyliśmy wtedy, przeżyjemy teraz Dziadek jak nie przeyjesz to Cię Babca odwiozie w bagażniku babcia to mnie zastąpi przy piciu jak ja juz nie będę mógł , ona nie jest ekonomiczna jeżeli o to chodzi no i ok ważne zeby się z kimś z rodziny napić
Artur82 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 ja do poniedziałku to az nie nie no spok ale od czwartku??
moskal Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Ja Wam k**wa dam czwartek Jesli bedziecie szybciej to poprosze o konkret przywitanie w piatkowe przedpołudnie - szklana+śledź+buch :naughty:
Artur82 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Ja Wam k**wa dam czwartekJesli bedziecie szybciej to poprosze o konkret przywitanie w piatkowe przedpołudnie - szklana+śledź+buch :naughty: 1+2 - ok a 3 bedzie cięzko bo odsawiłem
moskal Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 3 bedzie cięzko bo odsawiłem no to musisz wziąć dyspense :naughty:
Artur82 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 3 bedzie cięzko bo odsawiłem no to musisz wziąć dyspense :naughty: dwa razy mi nie mów
klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 ja tez na 90% zostaje do poniedzialku zeby sie w niedziele jeszcze najebac z cwiara co do sanek w tym roku jestem o level wyzej bede mial jabluszko
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 ja tez na 90% zostaje do poniedzialku zeby sie w niedziele jeszcze najebac z cwiara co do sanek w tym roku jestem o level wyzej bede mial jabluszko Tak sie jeszcze nad wtorkiem zastanawiam bo w pn mam urodziny
Gość harry19-19 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 ja tez na 90% zostaje do poniedzialku zeby sie w niedziele jeszcze najebac z cwiara co do sanek w tym roku jestem o level wyzej bede mial jabluszko Tak sie jeszcze nad wtorkiem zastanawiam bo w pn mam urodziny no to jeszcze lepiej , dobrze że dałeś info
klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 ja tez na 90% zostaje do poniedzialku zeby sie w niedziele jeszcze najebac z cwiara co do sanek w tym roku jestem o level wyzej bede mial jabluszko Tak sie jeszcze nad wtorkiem zastanawiam bo w pn mam urodziny a ja 30 w niedziele
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 ja tez na 90% zostaje do poniedzialku zeby sie w niedziele jeszcze najebac z cwiara co do sanek w tym roku jestem o level wyzej bede mial jabluszko Tak sie jeszcze nad wtorkiem zastanawiam bo w pn mam urodziny a ja 30 w niedziele I pozamiatales
bongod Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Moja kobita ma w sobote hehehe dobrze ze zahartowany jestem
Artur82 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 ja tez na 90% zostaje do poniedzialku zeby sie w niedziele jeszcze najebac z cwiara co do sanek w tym roku jestem o level wyzej bede mial jabluszko Tak sie jeszcze nad wtorkiem zastanawiam bo w pn mam urodziny a ja 30 w niedziele o f*ck to pijemy w sobote bo ja musze w poniedzialek wracac
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jak w niedziele poprawimy to w pn wieczorem mozna wracac
klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jak w niedziele poprawimy to w pn wieczorem mozna wracac czytasz w moich myslach
jarko Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa
Rekomendowane odpowiedzi