Bielun22 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 i kase zaoszedzisz bedziesz mogl sobie zalac do pelna :polew:
Gość harry19-19 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 też nie mogę doczekać się do tej Bukowiny , moja obecność to obowiązkowa
reikeb Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Siema i co tam jak tam ? Kiedy będą jakieś postępy ?
miron78 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 cały czas się coś dzieje - postępy idą w dobrym kierunku a organizacyjnie już dużo ogarnięte NA chwilę obecną zostało ustalone że zlot będzie w BT a zapisy będą się odbywały po przez forum i specjalnie do tego wyznaczony wątek. Termin już wiemy że pomiędzy styczniem a kwietniem Tak więc jak widać zostały do ustalenia drobne detale i ruszamy z wątkiem
klysek Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 cały czas się coś dzieje - postępy idą w dobrym kierunku a organizacyjnie już dużo ogarnięteNA chwilę obecną zostało ustalone że zlot będzie w BT a zapisy będą się odbywały po przez forum i specjalnie do tego wyznaczony wątek. Termin już wiemy że pomiędzy styczniem a kwietniem Tak więc jak widać zostały do ustalenia drobne detale i ruszamy z wątkiem taka sytuacja,hemiglobina,masturbacja
MAGIC87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Mówie z góry, nie chce w tym roku pokoju koło Wladiego:decayed:
wrclaguna Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Mówie z góry, nie chce w tym roku pokoju koło Wladiego:decayed:
MAGIC87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 znaczy ze nie bedzie o 4 nad ranem ,, [h=2]Everybody pomarańcze wszyscy paczą a ja tańcze''[/h]
wladi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 znaczy ze nie bedzie o 4 nad ranem ,,Everybody pomarańcze wszyscy paczą a ja tańcze'' To ja aż do 4 dotrwałem :what: no ale najważniejsze że o 6 już byłem na nogach i muza grała memory five wladi i wszystko jasne :-)
wrclaguna Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 wladi mam juz kolejny raport ze uzywasz wulgarnych słow w wypowiedziach Co ja mam z toba zrobic ban czy co ?
wladi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Poczekaj poszukam wypowiedzi innych użytkowników i ich wulgaryzmy i zrobimy bana grupowego:what: memory five wladi i wszystko jasne :-)
wrclaguna Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Dawaj bedziemy walić ostrzezenia
wladi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Ja nie jestem taki przyjmę za wszystkich bana na klatę
wrclaguna Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Ja nie jestem taki przyjmę za wszystkich bana na klatę Nie bedziemy robic OT w temacie . Ale jako mając status KLUBOWICZA powinieneś dawac przykład innym
poziek Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 No w Bukowinie w czwartek bardzo ładny przykład dawał. Wzorowy
wladi Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 No w Bukowinie w czwartek bardzo ładny przykład dawał. Wzorowy No wybaczcie mi...jak się człowiek z wioski raz na rok wyrwie do miasta to głupieje ale obiecuje że się poprawie i będę grzeczny:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Wihajster Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 No w Bukowinie w czwartek bardzo ładny przykład dawał. Wzorowy No wybaczcie mi...jak się człowiek z wioski raz na rok wyrwie do miasta to głupieje ale obiecuje że się poprawie i będę grzeczny:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) czyżbyś z forum Tico jechal na zlota?
klysek Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 No w Bukowinie w czwartek bardzo ładny przykład dawał. Wzorowy No wybaczcie mi...jak się człowiek z wioski raz na rok wyrwie do miasta to głupieje ale obiecuje że się poprawie i będę grzeczny:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) czyżbyś z forum Tico jechal na zlota? do Parzymiechów-Dolnych
Rekomendowane odpowiedzi