jarko Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 moskal+kolkov+bogi+Tom77 - juz jeden pokój masz ulozony :naughty: Dobij do sześciu bo ciasno w tym roku
MarianekZg Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 jarko nie rób jaj tylko podrzucaj tą listę przydziałów
moskal Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 A Nosfi? Czy mój kolega znowu m mnie zawiedzie? Tomasz77 chyba nie jedzie. ad.1 nie odezwał sie jeszcze i nie potwierdził ad.2 gadałem z nim ze 3 tyg temu i mowił "jak co roku będe"
jarko Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 jarko nie rób jaj tylko podrzucaj tą listę przydziałów Co się tak stresujesz Dałem do Was Poźka jak prosiłeś
Arkadiush Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 jarko nie rób jaj tylko podrzucaj tą listę przydziałów Co się tak stresujesz Dałem do Was Poźka jak prosiłeś daj liste będzie wsio wiadomo
poziek Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 jarko nie rób jaj tylko podrzucaj tą listę przydziałów Co się tak stresujesz Dałem do Was Poźka jak prosiłeś Napisałeś mu jaki durex play ma mieć ze sobą ?
Wihajster Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 jarko nie rób jaj tylko podrzucaj tą listę przydziałów Co się tak stresujesz Dałem do Was Poźka jak prosiłeś Napisałeś mu jaki durex play ma mieć ze sobą ? taki jak zawsze truskawkowy
poziek Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 jarko nie rób jaj tylko podrzucaj tą listę przydziałów Co się tak stresujesz Dałem do Was Poźka jak prosiłeś Napisałeś mu jaki durex play ma mieć ze sobą ? taki jak zawsze truskawkowy 23 lata
trepek Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Pedały czy jak? Nie można już po męsku, normalnie pod prysznicem schylać się po mydełko?
dziadek Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 ad.2 gadałem z nim ze 3 tyg temu i mowił "jak co roku będe" Ja ja gadałem z nim 1.5 tyg temu i mówił ze jednak odpuszcza , choć fajnie by było żebyś ty miał racje
trepkowa Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Sasasa, daleko nie trzeba bedzie chodzic z flaszeczkami po pokojach Uff to dobrze bo nie dałabym rady Cię przytargać spowrotem
poziek Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Pedały czy jak? Nie można już po męsku, normalnie pod prysznicem schylać się po mydełko? Siemian kiedyś po kilku głębszych w BT bardzo się skarżył...mówił, że po mydełku strasznie piecze...
trepek Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Sasasa, daleko nie trzeba bedzie chodzic z flaszeczkami po pokojach Uff to dobrze bo nie dałabym rady Cię przytargać spowrotem Ja zawsze dochodzę! Gdzie mam dojść
trepkowa Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Sasasa, daleko nie trzeba bedzie chodzic z flaszeczkami po pokojach Uff to dobrze bo nie dałabym rady Cię przytargać spowrotem Ja zawsze dochodzę! Gdzie mam dojść tak wiem ale czasem trzeba Cię pociągnąć
A4-Tomek Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 oby parter :decayed::decayed: przeczuwam powtórkę z zeszłego roku :kox: spoko Arturku mały czarny ochroniarz będzie nad Tobą czuwał załatwię Ci to bo będę wiózł jego dupsko do BT ---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- Sasasa, daleko nie trzeba bedzie chodzic z flaszeczkami po pokojach Uff to dobrze bo nie dałabym rady Cię przytargać spowrotem Trepek jak coś to obalim jakąś butelczynę trzeba w końcu oblać twoją pracę w moim Audi
jarko Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Dobra, bo już nawet dzwonił do mnie Prezes z wielką awanturą że jak On i jego Pani osobnego pokoju z widokiem na Tatry nie dostaną to na zlot nie jedzie i jeszcze mi bana na forum da.... Z tymi pokojami to był żart, głupi żart... Przepraszam W związku z powyższym bardzo proszę o przesyłanie mi propozycji kto chce z kim na zlocie mieszkać (nie dotyczy Ślązaków i dwójek).
MarianekZg Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 jarko nie rób jaj tylko podrzucaj tą listę przydziałów Co się tak stresujesz Dałem do Was Poźka jak prosiłeś :banan::naughty::dancing: ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:44 ---------- jarko nie rób jaj tylko podrzucaj tą listę przydziałów Co się tak stresujesz Dałem do Was Poźka jak prosiłeś Napisałeś mu jaki durex play ma mieć ze sobą ? Wezmę Soczystą Wiśnię
Rekomendowane odpowiedzi