Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mów za siebie ja tylko Ciebie widziałem po identyfikatorze a auta nie było także wisz
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mów za siebie ja tylko Ciebie widziałem po identyfikatorze a auta nie było także wisz 2,5 w takie trasy nie zabieram......niby laweta w pakiecie była jak auto kupowałem ........ale nerwów mi szkoda
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mów za siebie ja tylko Ciebie widziałem po identyfikatorze a auta nie było także wisz 2,5 w takie trasy nie zabieram......niby laweta w pakiecie była jak auto kupowałem ........ale nerwów mi szkoda :polew:czyli 2,5 lecisz tylko do sklepu i z powrotem
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Do osiedlowego ---------- Post dopisany at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:26 ----------
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Do osiedlowego ---------- Post dopisany at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:26 ---------- dokładnie hahaha :polew:
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Także sam rozumiesz... czyli na Bukowinę przyjechałeś PKS :polew:to na Ostrów załatwimy Tobie przejazd PKS
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Doszedłem do wniosku ,że już bezpieczniej będzie w 2.0 niż moim... ---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ---------- Kumpel mnie przybrał ....
bongod Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja w sobote rano wstałem w opakowaniu w buciorach i czapce nawet heehehe dzięki bogu że codziennie rano już ktoś z piwkiem stał grupowe leczenie . Ale szkockiej z sokiem pomarańczowym nigdy wiecej
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja w sobote rano wstałem w opakowaniu w buciorach i czapce nawet heehehe dzięki bogu że codziennie rano już ktoś z piwkiem stał grupowe leczenie . Ale szkockiej z sokiem pomarańczowym nigdy wiecej zona zadowolona z wyjazdu
bongod Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nom bardzo tylko kołkov nie chciał tańczyć hahahaha
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja w sobote rano wstałem w opakowaniu w buciorach i czapce nawet heehehe ...i w nie swoim polarze
jozek726 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja w sobote rano wstałem w opakowaniu w buciorach i czapce nawet heehehe ...i w nie swoim polarze ale łapy bym poucinał temu który wziął ten polar
chopin Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja w sobote rano wstałem w opakowaniu w buciorach i czapce nawet heehehe ...i w nie swoim polarze ale łapy bym poucinał temu który wziął ten polar siema Jooozek
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Doszedłem do wniosku ,że już bezpieczniej będzie w 2.0 niż moim...---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ---------- Kumpel mnie przybrał .... czyli na następny zlot lecisz 2.0?
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pożyjemy....zobaczymy....czy... siemian auta nie zmieni
bongod Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Hehehe kleptomanka ta moja żona . Ale pooddawałem oba . Jak zobaczyłem swojego polara w samochodzie to już miałem wracać z krakowa bo myślałem że znów zawineła .
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pożyjemy....zobaczymy....czy... siemian auta nie zmieni zacznij swoim jeździć za miasto chociaż niż do sklepu
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 aaaaaaa, czyli miałeś dwa nie swoje no to grubo żoneczka pojechała Bongod zapytaj szanownej małżonki czy czegoś w polarze nie znalazła
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pożyjemy....zobaczymy....czy... siemian auta nie zmieni zacznij swoim jeździć za miasto chociaż niż do sklepu ....
Rekomendowane odpowiedzi