Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2014 - Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak zapytam kto leciał z Grupą z Wlkp z powrotem? granatowy sedan 2.5 TDŁi :grin:

Opublikowano
Ja w sobote rano wstałem w opakowaniu :) w buciorach i czapce nawet heehehe

...i w nie swoim polarze :naughty:

:polew:

no i wiecej wyskoków było...więc??

Iskierka przeproszona?!

Opublikowano

No właśnie... Bongod, Iskierka się skarżyła, że ją poturbowałeś w piątek :decayed:

Opublikowano
aaaaaaa, czyli miałeś dwa nie swoje :shock3: no to grubo żoneczka pojechała :facepalm:

Bongod zapytaj szanownej małżonki czy czegoś w polarze nie znalazła :grin:

hehe aż dwa :grin::polew:

Opublikowano
aaaaaaa, czyli miałeś dwa nie swoje :shock3: no to grubo żoneczka pojechała :facepalm:

Bongod zapytaj szanownej małżonki czy czegoś w polarze nie znalazła :grin:

hehe aż dwa :grin::polew:

Dokoksujecie jak on to tez bedziecie 2 na raz nosic :naughty:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew:
Opublikowano
No właśnie... Bongod, Iskierka się skarżyła, że ją poturbowałeś w piątek :decayed:

nawet widziałem jak to wyglądało...sorry ale przeginka poszła nie mała! i nawet przepraszam nie było...a to w dodatku kobieta!!

Opublikowano

Polar miał pootwierane kieszenie i leżał na glebie na parkingu podobno hehehe a jesli to iskierke przewróciłem przez przypadek to przeprosiłem :D

Opublikowano
a tak zapytam kto leciał z Grupą z Wlkp z powrotem? granatowy sedan 2.5 TDŁi :grin:

Nie widziałem bo znaczek mam z tyłu:grin:a co śmierdziało aż tak gnojówką:whistling:

Opublikowano

A pierwszy polar myślała że mój to założyła bo zmarzła :D

Opublikowano
Polar miał pootwierane kieszenie i leżał na glebie na parkingu podobno hehehe a jesli to iskierke przewróciłem przez przypadek to przeprosiłem :D

Znalazła czarny polar na parkingu który jest w ogóle nie oświetlony? Przecież w nocy to tam nic nie widać.

Iskierka miała pretensje właśnie o to, że nawet jej nie przeprosiłeś, bo przecież potrącić kogoś przy tylu osobach to się zdarza.

Opublikowano

Nie widziałem bo znaczek mam z tyłu:grin:a co śmierdziało aż tak gnojówką:whistling:

to TY wracałeś?:grin: pytam się bo na CB pytali się kto to itp a ja mówię uj wie :grin:

Opublikowano

Znalazła czarny polar na parkingu który jest w ogóle nie oświetlony? Przecież w nocy to tam nic nie widać.

Iskierka miała pretensje właśnie o to, że nawet jej nie przeprosiłeś, bo przecież potrącić kogoś przy tylu osobach to się zdarza.

ale to nie było potracenie! tylko "kop" po sprzeczce rodzinnej!

Opublikowano

Przeprosilem w sobote na imprezce :) hyba że przeprosiłem nie tą osobę :D . Chyba niska blondynka co mówiła o usg :) . A polar dokladnie nie wiem gdzie leżał klau mówiła na parkingu po drodze do domu :D.

Opublikowano

Zupa byla za slona :grin:

Opublikowano
Zupa byla za slona :grin:

:polew:zbyt kwaśna

Opublikowano

Hehehehe a myślałem że jedyna ,, kłótnia '' to była że nie pali :D

Opublikowano
Przeprosilem w sobote na imprezce :) hyba że przeprosiłem nie tą osobę :D . Chyba niska blondynka co mówiła o usg :) . A polar dokladnie nie wiem gdzie leżał klau mówiła na parkingu po drodze do domu :D.

Miałem w ogóle tego tematu nie poruszać, ale to się kupy nie trzyma...

Powiem Ci tak..., rano szukałem w szałasie polar i znalazłem bluzę nike. Wiesz co z nią zrobiłem? Oddałem na recepcje.

Twoja małżonka jeśli znalazła polar na parkingu to trzymała w pokoju do godz 19 następnego dnia... Oddany został jak była rozmowa przy recepcji ze mi ktoś polar zajebał.

Opublikowano

a kto pił Poznańską przepalankę ?:whistling:

Opublikowano

Yyy ja nie słyszałem żadnej rozmowy na recepcji . To ja powiedziałem na ławeczkach że polara znalazłem jak sobie klau przypomniała po tym jak wziołem swojego z podłogi a pod nim był drugi . A to jakieś insynuacje są odnośnie osoby mojej małżonki ?? Bo nie rozumiem??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...