xXPiotrekXx19 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 witam od jakiegoś czasu z pod maski słychać klekot ktury zaczyna mnie denerwować i chciał bym się dowiedzieć co to może być klekot dobrze słychac na filmiku WRZUTA - MOV 0226[1]
egon@ Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Trochę więcej info. Kiedy to się dzieje na ciepłym zimnym, na jałowych obrotach czy podczas jazdy też?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 to się dziej cały czas czy zimny czy ciepły na postoju jak i też podczas jazdy
nitol Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Najprawdopodobniej popychacze hydrauliczne kwalifikują się do wymiany sam przymierzam się je wymienić tylko nie wiem jak do tego się zabrać może ktoś już to robił i opisał by jak to zrobić samemu .
xXPiotrekXx19 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 kolego a masz możliwość wstawienia filmiku jak u ciebie to słychać słyszałem też kiedyś że pomaga przejście na lepszy olej MOTUL i ponoć pomaga choć nie zawsze ja jeszcze chyba te 4 tyś przejeżdżę do wymiany i przejdę na motula i zobaczę
Grzesiek1985 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 zaczął bym od sprawdzenia popychaczy
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Października 2013 Autor Opublikowano 11 Października 2013 ciśnienie jest bankowo dobre bo właśnie kiedyś brał olej i na jednym było słabe ciśnienie cała głowica generalny remont przeszła i do tego jeszcze pierścienie na tłokach zmienione były tylko własnie popychacze zostawiłem stare i z początku może nie zwracałem na to uwagi ale od tamtej pory tak jak by klekotało tylko cichutko a teraz głośniej
Rekomendowane odpowiedzi