Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ogrzewanie Silnika Zimą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadłem przypadkiem na temat ogrzewania silnika zimą a że auto stai pod chmurą to mnie to zaciekawiło. Czy warto zainwestować w coś takiego ? Konkretnie coś jak w linku.

Zestaw WarmUp 1400 W DEFA 470512# - Motointegrator.pl - sklep internetowy

Opublikowano

Super sprawa jak parkujesz zimą pod chmurką, minusy to konieczność dostępu do gniazdka 230V i cena :decayed:

Opublikowano
Wpadłem przypadkiem na temat ogrzewania silnika zimą a że auto stai pod chmurą to mnie to zaciekawiło. Czy warto zainwestować w coś takiego ? Konkretnie coś jak w linku.

Zestaw WarmUp 1400 W DEFA 470512# - Motointegrator.pl - sklep internetowy

z tym że ten zestaw z linku nie grzeje ci silnika tylko to nic innego jak farelka z programatorem czasowym.:grin:

Jak już to zestaw z grzałka w blok silnika .

Opublikowano

W zasadzie to miałem początkowo na myśli grzanie samego silnika. Auto lepiej pali w mrozy i szybko nagrzeje wnętrze. Ale ful opcja też ciekawa. Cena ceną, ciekawe co to jest warte. Defa to podobna dora firma.

Opublikowano

z tym że ten zestaw z linku nie grzeje ci silnika tylko to nic innego jak farelka z programatorem czasowym.:grin:

I to za jakie pieniądze :facepalm: , do pięt nie dorasta przy webasto

Opublikowano

No w podobnej cenie lub ciut drożej można wyhaczyć webasto, a tym zestawem os:whistling:iągniemy podobny efekt co farelką