ch0m1k Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Witam . Tak jak w tytule mam głośniki w tylnej półce i nie działają . Przegrzebałem forum i napisane że coś na wzmacniaczu tylko nigdzie nie mogę znaleźć gdzie go szukać ? Suba nie mam . Mam tylko 4 głośniki ( przód 2 + gwizdki no i tył w półce 2 ) Radio oryginalne audi tylko nie wime czy to chorus czy concert I bo czytałem o różnicach i nie mogę ich dostrzec aczkolwiek sprzedający mówił że w bagażniku jest kostka do zmieniarki (trzeba dokupić) więc stwierdzam , że concert I . Koledzy co robić ?
Tom A4 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 wzmacniacz jest pod lewym głośnikiem w tylnej pólce taka aluminiowa obudowa tam jest schowany
ch0m1k Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 pod lewym nic nie ma tylko wystaje spod tapicerki taka wtyczka ale to nie od głośnika (sprzedawce mówił że od zmieniarki - której nie ma ) Lewy od prawego głośnika się różni . U mnie to na prawym jest taka czarna jakby obudowa (więc to chyba jest ten cały wzmacniacz ale tam kostka jest podłączona normalnie ) Jeszcze jedno . Upewniłem się i mam Audi Chorus a czytałem że nie można niby zmieniarki podłączyć do niego to jak to jest ? edit no i co dalej kombinować żeby grał tył
Tom A4 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 tak wyglada glosnik ze wzmacniaczem
arasxxx Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 ta wtyczka to taka niebieska ? jak tak to pewnie od wzmacniacza a wzmacniacz odpadł i został sam głośnik .
ch0m1k Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Możliwe że tak . W takim przypadku co można zrobić żeby się nie narobić a żeby grało ? edit już chyba wiem co . Kupie takie magiczne coś MINI ISO + SUB WZMACNIACZ AUDI CONCERT CHORUS (3580786539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. po czym wrzucę do bagażnika wzmacniacz i zapnę pod niego te 2 głośniki + sub . Co o tym myślicie ? i zmieniarki chyba nie da u mnie się podłaczyć bo jest to chorus I ;/ edit a radio mam takie Uploaded with ImageShack.us ---------- Post dopisany 14-10-2013 at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany 13-10-2013 at 21:52 ---------- refresh . proszę kogoś kto się zna w tym temacie o odp
Rekomendowane odpowiedzi