Horas91 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Witam, Przymierzam się do zmiany 'placków' na 'sport' problem w tym, że nie mam instalacji do sterowania ledźwiami. Jak duży problem jest z jej dorobieniem? Co jest mi potrzebne? Jest jakiś tutorial na forum? Bo nic nie znalazłem. Pozdrawiam
mastapi Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 napisz do domin79 on jest magikiem w tym temacie
Fr0styyy. Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Tam dokładasz jedynie 2 przewody i tyle +12V i masa.
staaudi Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Zgadza się ja u siebie też to przerabiałem i był to szybki temat.
Horas91 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 A jakaś podpowiedź, gdzie najlepiej się wpiąć? Chciałbym zrobić tak aby wyglądało jak ori W teorii miałbym jeszcze grzanie więc jak ten temat też wygląda? Pozdrawiam
lizik Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Jak ori to chyba nie zrobisz bo wiązki idą pod podłogą :/ ale też jestem ciekawey jak to wygląda bo też się rozglądam za jakimś nowym narożnikiem do auta a mam tylko grzanie ...
Horas91 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 No właśnie, ja jestem w stanie położyć kable pod podłągą, byle by jakaś instrukcja, najlepiej obrazkowa była. Pozdrawiam
Fr0styyy. Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Ja zrobiłem jak ori. Kup kostki, piny i przewody wepnij się do skrzynki bezpieczników profit
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 poszukał bym to bym znalazł instalacje pod grzane fotele i elektryczne lędźwie może z pakietem światło nawet przeciągnięcie kabli jest banalnie proste trzeba rozebrać auto powyciągać fotele podnieść podłogę no i wprowadzać kable
Kuker Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja wyciągnąłem fotele, rozebrałem tapicerkę w okolicy bezpieczników,podpiąłem się do skrzynki, w instalację wpiąłem bezpiecznik i poprowadziłem oczywiście pod podłogą dodatkowe kable na zaś- jeżeli przyjdzie mi do głowy kolejne rezanie...
Rekomendowane odpowiedzi