staruszek Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Witam. Co jakiś czas zapala mi się kontrolka esp. Bywa, że przez miesiąc nic się nie dzieje tzn nic się nie świeci. Ale bywa też tak, że potrafi zapalać się kilkakrotnie w ciągu dnia. Po wyłączeniu silnika i ponownym odpaleniu wszystko jest ok. Ponownie widać ją za kilka minut lub za kilkanaście dni. Macie koledzy na to jakąś receptę????
Fido Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Po pierwsze nie ten dział. Po drugie mógł paść czujnik położenia pedału hamulca.
staruszek Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 Na razie dzięki. Jutro jadę na vaga. Mam nadzieję, że wykasowanie błędu pomoże. A jak nie, to pomyśli się dalej. No i sorki za pomyłkę działu. To mój pierwszy post.
Fido Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Najpierw spisz błędy potem kasuj. Jeśli wyskoczy ten czujnik to kup nowy i po problemie. Na przyszłość zapoznaj się z forum a nie piszesz byle gdzie popadnie.
Dev Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Witam.Co jakiś czas zapala mi się kontrolka esp. Bywa, że przez miesiąc nic się nie dzieje tzn nic się nie świeci. Ale bywa też tak, że potrafi zapalać się kilkakrotnie w ciągu dnia. Po wyłączeniu silnika i ponownym odpaleniu wszystko jest ok. Ponownie widać ją za kilka minut lub za kilkanaście dni. Macie koledzy na to jakąś receptę???? Kolego najpierw VAG, trzeba sprawdzić czy dobrze masz skalibrowany czujnik skrętu kierownicy
Rekomendowane odpowiedzi