NorZad Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Kurcza niezła licytacja sie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaha Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dlatego napisałem wcześniej, że te objawy są znajome, bo sam je miałem w swoim 1Zecie. Turbo nie ma kierownic, więc to wyklucz. Na PW napisałem ci info co do vag-a u mnie (zapytaj Tomiego z B-stoku o wrażenia, on przyjeżdżał). Pozdrówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorZad Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Juz Ci napisalem PW Napewno skorzystam z VAG-a tam u Was Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 bratpit, doczytales do konca moj post :?: :diabelek: Jak nie to przeczytaj jeszcze raz i jesli i tak inaczej to rozumiesz to napisze o co mi chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi