molek86 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Witam!! problem nastepujacy wysypal mi sie wsad do moej audioli pojechalem do machera wgral mi nowy soft ale chyba jakis hu.... bo po wgraniu zaczal mi sie pluc nastawnik i wzwiaku z tym potrzebuje orginalnego wsadu dla silnika 1.8t AWT jest ktos wstanie pomoc?? albo czy serwis audi przesle mi taki wsad jak to tam z nimi jest?? moze jakis uzytkownik naszej strony pracuje w serwisie audi?? z gory dziekuje za jakiekolwiek wskazowki !!
roman_tyk Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 mam taki wsad w wersji ori albo jakbyś chciał to nawet po koxie
Galetto Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Kolego po pierwsze primo to nr sterownika podaj bo AWT miało kilka różnych, a i adresy w nich nie pokrywają się identycznie.
szczur_84 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 roman_tyk wyślij mi numer tel na PW mam pytanie odnośnie tego wsadu z góry dzięki
gregor10 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 mam ori wsad , mogę przesłać. auto odpala czy kaplica ?
molek86 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Opublikowano 23 Października 2013 ok. po sprawie . myslalem ze cos zle wgral miejscowy tuner. bo zaraz po powrocie od niego zaczal swiecic chec 16396 vag nastawnik ale jeden z kolegow powyzszych postow porownal mi moj wsad z orginalem i jednak sie zgadza a wiec uszkodzony nastawnik mechanicznie!! dziekuje za pomoc i pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi