marcin4x4 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Witam mam czerwonego BNS a w schowku pasażera szerokie złącze, wydedukowałem że jest to 30pinowe złącze apple (ale nie mam pewności). Urpodziło mi się pytanie, czy kupując przejściówkę iphone <-> usb zadziała pendrvie z mp3 ? No i magiczne pytanie, jak się to uruchamia w samym BNS'ie ?
szeryf Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Zrób fotkę tego co masz w schowku Jeśli to jest fabryczne AMI, to uruchamia się to tak jak zmieniarkę.
marcin4x4 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Opublikowano 18 Października 2013 ok, jutro pewno będę miał auto to pstryknę ale wnioskuje że skoro zmieniarka to o tytułach mogę zapomnieć ? Radio samo w sobie czyta mp3 z cd ale one się strasznie tną, ktoś może się z tym spotkał ?
szeryf Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Tak, o tytułach można zapomnieć.
spin444 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 ok, jutro pewno będę miał auto to pstryknę ale wnioskuje że skoro zmieniarka to o tytułach mogę zapomnieć ?Radio samo w sobie czyta mp3 z cd ale one się strasznie tną, ktoś może się z tym spotkał ? Ja kiedyś raz nagrałem na najtańszej płytce z max prędkością to chyba z 4-5 utworów się zacinało z ok 70 utworów ale poza tym jak nagrywam zazwyczaj na dobrych płytach x8 lub x16 to nie ma problemu
Rekomendowane odpowiedzi