Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Swiatla dzienne zamiast halogonów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak ale w wielu autach te warunki zabiją pomysł. dopisałem je dodatkowo ,halogeny to halogeny, patrol zabierze wam dowód, wysle na badanie pojazdu, tam potwierdza słusznoś sprawy i macie po d*pie, ale to wszystko jesli nie ogarną was na miejscu tylko mandatem .nie ma co liczyć że bedzie ciemnogród w patrolu.

---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

wolał bym zeby mozna było jakims modułem zapalic zarówki od dziennych i tak smiagc , niz na halo

Opublikowano

problem lezy w homologacji, halogen ma inny odbłysnik i homologacja okresla go jako swiatło halogenowe mgłowe, a nie jako światło dzienne:whistling:

Opublikowano

tak zgadza sie . wiec poprostu napisałem ze halo to halo ,nawet jak w miejsce halo zamotujecie drl to i tak znajdzie taki patrol który zechec to podwazyc

---------- Post dopisany at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ----------

..ale jak by znalezc jakieś w rozsadnej cenie z homologacją i dedykowane do b6 w miejsce halo , mozna zapomniec o braku typowych drl.

Opublikowano

w miejsce halo jak wpadna DRLe homologwane to mogą nas cmoknać w dupe, nie maja czym zaargumentować tego miejsca jako niedozwolone:wink:

Opublikowano
w miejsce halo jak wpadna DRLe homologwane to mogą nas cmoknać w dupe, nie maja czym zaargumentować tego miejsca jako niedozwolone:wink:

:decayed:samo zatrzymywanie do kontroli bedzie uciazliwe,:decayed:

Opublikowano
Tak zrobię prawdopodobnie, bo świecą super, wykonanie solidne. Zastanawiam się co prawda nad tym: DRL ŚWIATŁA DZIENNE MAX LED MAXLED OKRĄGŁE 7 cm (3658311732) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , ale o trwałości moze mnie przekonać tylko ktoś, kto użytkuje je od dłuzszego czasu. Póki co nie spotkałem się z żadnymi opiniami.

Użytkuje takie od około 1,5 roku. Jak na razie świecą dobrze. Zamontowane w miejsce gdzie powinny oryginalnie znajdować się

halogeny (takowych nie posiadałem). Jedna kontrola straży granicznej. Czepili się, że jadę na halo, to im ładnie wyjaśniłem i nie było problemu.

Opublikowano
Tak zrobię prawdopodobnie, bo świecą super, wykonanie solidne. Zastanawiam się co prawda nad tym: DRL ŚWIATŁA DZIENNE MAX LED MAXLED OKRĄGŁE 7 cm (3658311732) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , ale o trwałości moze mnie przekonać tylko ktoś, kto użytkuje je od dłuzszego czasu. Póki co nie spotkałem się z żadnymi opiniami.

Użytkuje takie od około 1,5 roku. Jak na razie świecą dobrze. Zamontowane w miejsce gdzie powinny oryginalnie znajdować się

halogeny (takowych nie posiadałem). Jedna kontrola straży granicznej. Czepili się, że jadę na halo, to im ładnie wyjaśniłem i nie było problemu.

Masz dokładnie te? Jakieś foty jak świecą?

Opublikowano

Masz dokładnie te? Jakieś foty jak świecą?

Tak dokładnie te. Jakieś foto się znajdzie, ale dopiero jutro wieczorem bo na wyjeździe u rodzinki jestem.

Opublikowano

Spoko, nie ma pośpiechu.

Opublikowano

Zdjęcia niestety robione telefonem, w rzeczywistości światło jest mniej rozproszone i bardziej wpada w biel

2013_11_02_14_40_04.jpg

2013_11_02_14_39_53.jpg

2013_11_02_14_43_13.jpg

2013_11_02_14_42_03.jpg

Opublikowano

no tu akurat wyglada jak by strasznie duze te drl były.moze z wiekszego konta trzeba było zrobic foto:dontknow:

Opublikowano

O to chodzi w drl, żeby były z daleka wielkie, jasne, widoczne.

Wysłane z tel.

Opublikowano

no w maja byc widoczne ale zeby nie rozlewały sie przesadnie, czasami sa takie ze bardzo te swiatło nieprzyjemne maja jak sie jedzie naprzeciwko, a w innych takie wyrazne a skupione.ale mysle ze kwestia foty

Opublikowano

Drl ma byc swiatlem rozproszonym a nie skupionym takie swiatlo nie oslepia a jest dobrze widoczne

...