Opublikowano 28 Lutego 201412 l Ja bym raczej powiedzial "uzytkowanie" Jaki byl u Ciebie seryjny wynik?
Opublikowano 28 Lutego 201412 l Autor U mnie seryjnie wyszło 320KM, a po sofcie 380KM. Pisałem o tym już wcześniej gdzieś w temacie. Dopiero po czyszczeniu kanałów ssących auto odzyskało moc. Ile jest dziś? Nie mam pojęcia. W Łodzi nie mam takiej hamowni, a do CompSportu w B-Białej pojadę dopiero jak zamontujemy kółko i większą chłodnicę z pompą. Wtedy od razu zmienimy program w DSG i dostroimy soft.
Opublikowano 28 Lutego 201412 l Panowie, to jest właśnie problem silników 3.0T. Jeden zrobi te 500KM na kółku, a drugi ma wielkie problemy by dobić do 410KM. Taka specyfikacja. Zobaczcie wykresy robionych V6T. Jeden ma bonus na stocku od razu 350KM, a drugiem się trafi tylko 320KM. Jedno wielkie losowanie.Mlody_z_drogi - dlatego tak bardzo mi smutno z tego powodu : ) Bo rozbudowa realna kończy się tylko na fmicu, kółku i sofcie do silnika/s-tronica. W przeciwieństwie do 4TT, gdzie można się bawić turbinami. Co nie zmienia faktu, ze jest lepszy niz 4.2 v8 i ze przytulil bym takiego w takiej specyfikacji, kolor + czarne dodatki moim zdaniem kosza wszystkie kolory audi jak narazie
Opublikowano 28 Lutego 201412 l Autor Lepszy zależy do jakiego momentu. Jak ktoś ma zapędy do mocnych "tuningów" to taki 4.2 jest lepszy. Wkłada kompresor TTS i ma potwora do miasta. Tylko że koszta nieporównywalnie większe niż jakiś tam sofcik do 3T.
Opublikowano 28 Lutego 201412 l i to nie jedno tak kreca bo widzial 496ps itd ---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 11:58 ---------- 3.0 biturbo bedzie chyba w b9 sa tez plusy tego 3.0 bo mozna je dosc tanio pomodzic w okolice 500ps,skoro TTS robi komp do 4.2 to moze i cos skreci do 3.0 wiekszego
Opublikowano 28 Lutego 201412 l Autor Już tyle lat 3T jest na rynku i nic jeszcze nie powstało. APR wodzi wszystkich za nos swoim projektem, ale na razie cisza w tym temacie.
Opublikowano 28 Lutego 201412 l mysle ze takie okolice 500 to spokojnie wystarczaja do jazdy na codzien a chyba wlasnie tak uzywasz tego auta,sam bede do siebie upychal taki motor to zobaczymy co z tego wyjdzie.a jak bedzie ci mało to potem v10 upchasz jak nosb juz u siebie bedzie smigal
Opublikowano 28 Lutego 201412 l Ja wiem że w czasach Szymenia S6 to mogę iść sobie kopać ziemniaki na polu ... Nie przesadzaj
Opublikowano 3 Marca 201412 l Ja wiem że w czasach Szymenia S6 to mogę iść sobie kopać ziemniaki na polu ... Nie przesadzaj Niemniej jednak "S" w palecie Audi obecnie rządzą! Cichociemne, bardzo szybkie, dla mnie absolutna rewelacja.
Opublikowano 6 Marca 201412 l Tylko inaczej dorzezbic widksze turbo do auta które juz ma turbo a inaczej je wsadzić jak go tam nigdy nie było. Dla mnie przerost treści. ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- Poza tym takie S4/S5 to juz w serii bardzo szybkie auto z programem na 420-430 urywa dupe a przeciętny właściciel nie jest w stanie wykorzystać 50% potencjału seryjnego auta za wyjątkiem prostej drogi a gdzie tu do 500km. Panuje jakaś idiotyczna mocowania a większość nie jest w stanie wykorzystać auta poza prosta droga.
Opublikowano 7 Marca 201412 l turdzi zgadzam się z Tobą w 100%, większość 'driverów' (mocnych, bądź też słabych aut) potrafi depnąć tylko na prostej, jak przychodzą łuki itp. to sprawa wygląda zupełnie odwrotnie, nie raz puściłem się za dużo szybszym autem i na zakręcie musiałem hamować przez ów mistrza prostej. Jednak nie można wrzucać wszystkich do jednego wora, raz na jakiś czas zdarzy się ktoś, kto ogarnia nie tylko proste
Opublikowano 7 Marca 201412 l turdzi zgadzam się z Tobą w 100%, większość 'driverów' (mocnych, bądź też słabych aut) potrafi depnąć tylko na prostej, jak przychodzą łuki itp. to sprawa wygląda zupełnie odwrotnie, nie raz puściłem się za dużo szybszym autem i na zakręcie musiałem hamować przez ów mistrza prostej. Jednak nie można wrzucać wszystkich do jednego wora, raz na jakiś czas zdarzy się ktoś, kto ogarnia nie tylko proste Amen
Opublikowano 7 Marca 201412 l Autor Panowie, dyskusja jest apropo czego? Bo właśnie piję wódkę i kur. nie kumam
Opublikowano 8 Marca 201412 l Panowie, dyskusja jest apropo czego? Bo właśnie piję wódkę i kur. nie kumam Podnoszenia mocy przez osoby, które nie ogarniają zakrętów
Opublikowano 8 Marca 201412 l Autor A co to ma do mojego tematu?Ja węgorza na prostej i dobrze mi z tym
Opublikowano 10 Marca 201412 l Sportmile teraz podjęło ścisłą współpracę z MRC,a oni robią Twój silnik na 490-500ps 500ps, 593Nm. ODFRUNIESZ