Opublikowano 13 Marca 201412 l Autor BTW kolego Master808 na spocika bys zawital kiedys z tą emotką zaproszenie wygląda conajmniej dziwnie jak nowy to bedzie klekal do miecza
Opublikowano 13 Marca 201412 l BTW kolego Master808 na spocika bys zawital kiedys z tą emotką zaproszenie wygląda conajmniej dziwnie jak nowy to bedzie klekal do miecza będzie pasowanie na władce postów?
Opublikowano 13 Marca 201412 l Autor Oj widzę, że wiosna wam się udziela..przygrzało słońce? trzeba troszke pozartowac
Opublikowano 14 Marca 201412 l No wiem wiem ja niestety sprzedałem swoją a4-kę więc z tym spotem muszę poczekać
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l mniej wiecej tak... tylko z gleba konkretna http://s29.postimg.org/j9irc48g3/fele.jpg Gdzie ta konkretna gleba, bo dalej nie widzę? :decayed:
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Autor mniej wiecej tak... tylko z gleba konkretna http://s29.postimg.org/j9irc48g3/fele.jpg Gdzie ta konkretna gleba, bo dalej nie widzę? :decayed: bez wydechu nic opuscic nizej nie moge... a wydechu narazie brak bo na kase czekam z reszta podnosil bede po swietach bo na ryby do lasu jade i allrada musze zrobic
Opublikowano 19 Kwietnia 201412 l Autor Za duzo wolnego czasu mialem i poleciala korekta: Mycie, glinka Pasty Manzerny 500, 2500, 4000 Cleaner Dodo Juce Wosk Megsa jeszcze detaling musze ogarnac bo sladow po pastach i tasmach sporo Takie 3 szoty na szybko...
Opublikowano 19 Kwietnia 201412 l Świetnie wyszło Opuszczałeś trochę przód? Bo jakoś tak równiej stoi. Mógłbyś mi cyknąć parę fotek finalnego spasowania 2din?
Opublikowano 19 Kwietnia 201412 l Autor Świetnie wyszło Opuszczałeś trochę przód? Bo jakoś tak równiej stoi. Mógłbyś mi cyknąć parę fotek finalnego spasowania 2din? Dzieki... czarny jest w koncu czarny efekt mi sie podoba bardzo po korekcie przodu nie ruszalem... wroce z ryb po majowce to bede krecil na nowo moze podetne troche laczenie wydechu i wtedy na 60 moze 59 ustawie finalnie jeszcze 2 din nie mam ustawionego bo ciagle srubek nie wkrecilem do ramki - musze przelutowac 2 czincze ale cykne cos jutro dla Ciebie
Opublikowano 28 Maja 201412 l Autor 3 tydzien po korekcie kropelki dalej eleganckie ---------- Post dopisany 19-05-2014 at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany 09-05-2014 at 10:55 ---------- tak wygladal plyn hamulcowy ktory byl w obiegu... nie dziwie sie ze gotowal sie szybko zastapil go w sobote RBF Motul-a Dotarl tez dzisiaj wydech od wujka Krychy - montaz na dniach i wpadly nowe czarne welury Plany na najblisze dni: Wydech kwasny na jednym tlumiku plus podciecie tylnego zderzaka zabawy z pompka centralnego by dogadala sie z TutboTimerem montaz mikrofonu do radyjka koncowe pasowanie i przykrecenie ramki radia podswietlenie nog z przodu + podswietlenie klamek i wymiana przednich na satynowe odswierzenie paru plastikow we wnetrzu polerka lamp przednich na czerwiec chyba wezme sie za konserwacje podwozia ---------- Post dopisany 28-05-2014 at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany 19-05-2014 at 13:47 ---------- uslugi transportowe a podobno male auto taka sytuacja... od spodu wyszlo git, dzwiek tez fajny ale jak DP jeszcze wleci to sie zapewne jeszcze zmieni tylko cos musze z tymi koncowkami wyrzezbic bo narazie to popelina straszna: jakies pomysly? ciac na rowno z dokladka? czy prawa na rowno a lewa do niej zrownac?
Opublikowano 28 Maja 201412 l ty się śmiejesz że male auto, wujek do swojej a3 3d wsadził 4x drzwi od a4 b5 (z ramkami) 1 błotnik, i maskę i jeszcze miał miejsce żeby odsunac fotel lekko.
Opublikowano 28 Maja 201412 l no a3 bardziej nadaje się, żeby towary przewozić niż ludzi pod względem miejsca i ilości
Opublikowano 28 Maja 201412 l Autor Jak byś nie obcial to będzie lipa. Dlaczego wyszły tak pod kątem? fabrycznie skierowane sa do gory, pod katem nie sa - zdjecia tak ciulowo oddaja a zludzenia sa takie bo sa bardzo wystawione i jeszcze obla dokladka robi swoje upiertole ja napewno kwestia ile