Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL A3] 8l FL 1.8TQ czyli mala czorna diablica... mala sesja strona 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
A ogólnie ten Lanzar jest dobrym głośniczkiem ? Bo ja się ogólnie zastanawiam pomiędzy JBL GTO 804 a właśnie tym Lanzarem od teraz :decayed:

jest lepszy bo kosztuje poltora paczki z wysylka :polew:

Opublikowano

Używałem swego czasu Lanzara ale większego, max12 coś tam mruczał ale szału nie było :whistling: Tyle, że Ja lubię akurat mocne yebnięcie :kox::grin:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj byl montazyk i gra to przyjemnie jak dla mnie... jebniecia nie szukam za stary jestem :facepalm::polew:

wzmacniacz w mostku za mocny jest do tego glosnika i musi byc niezle skrecony by to przyjemnie mruczalo

podsumowujac buda i tak potrafi zatelepac jak trzeba a nie jest meczace :decayed:

---------- Post dopisany 15-01-2014 at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany 13-01-2014 at 22:44 ----------

na_gotowo.jpg

:whistling::jerk:

Opublikowano
Dzisiaj byl montazyk i gra to przyjemnie jak dla mnie... jebniecia nie szukam za stary jestem :facepalm::polew:

wzmacniacz w mostku za mocny jest do tego glosnika i musi byc niezle skrecony by to przyjemnie mruczalo

podsumowujac buda i tak potrafi zatelepac jak trzeba a nie jest meczace :decayed:

---------- Post dopisany 15-01-2014 at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany 13-01-2014 at 22:44 ----------

http://s27.postimg.org/a3omlda1r/na_gotowo.jpg

Muszę kiedyś obadać jak takie coś gra i może też bym tak u siebie ogarnął, bo skrzynia jednak mi przeszkadza jak jeżdżę do Wrocka i muszę ją wyjmować :kwasny: Będziesz na Nysie? :decayed:

Opublikowano

Ja mam nadzieję to obadać na majówce naszej skromnej :decayed:

Opublikowano
  • Autor

http://s27.postimg.org/a3omlda1r/na_gotowo.jpg

Muszę kiedyś obadać jak takie coś gra i może też bym tak u siebie ogarnął, bo skrzynia jednak mi przeszkadza jak jeżdżę do Wrocka i muszę ją wyjmować :kwasny: Będziesz na Nysie? :decayed:

zalezy co lubisz jak dopelnienie audio basem to fajna sprawa... jak lupane w huuuj to nie dla Ciebie

Ja mam nadzieję to obadać na majówce naszej skromnej :decayed:

sie cos ustawi :naughty:

BTW wzmak w boczek tez chyba wejdzie... dopiero oblukalem jak juz to cholerstwo zalozylem :facepalm:

gabeczke sie wywali i powinno miejsca styknac by bokiem wlazl :kox:

---------- Post dopisany 16-01-2014 at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany 15-01-2014 at 23:56 ----------

No i ogien....

Hertz-e dsk 130 w drodze....

2 din w drodze

a felunek ranty wypolerowane a w poniedzialek rotory dostana nowy lakier

:jerk:

Opublikowano

Te głośniki P&P? Też coś muszę kupić na wiosnę ... Ale najpierw radio, bo z tego wiele nie wyciągnę..

Opublikowano
  • Autor
Te głośniki P&P? Też coś muszę kupić na wiosnę ... Ale najpierw radio, bo z tego wiele nie wyciągnę..

przejscia trzeba z 100 na 130mm

tez sie za 2din radyjkiem rozgladam teraz :facepalm::grin::decayed:

Opublikowano

Idziesz w ori czy jakiś kombajn?

Opublikowano
  • Autor
Idziesz w ori czy jakiś kombajn?

raczej kombajn bo rns-e za duzo sobie wolaja a nic starszego z ori bym nie chcial :whistling:

mysle jaki budzet na to przeznaczyc... dopiero blaupunkta kupilem :facepalm:

ogolnie budzet mi sie zmienia co chwile i co chwile cos innego sie dzieje :grin:

Opublikowano

za 700 kupisz coś niezłego, ja szukałem do 500 i nic ciekawego nie znajdziesz, czasami pojawiają się okazje, ale zawsze przegapiłem :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
za 700 kupisz coś niezłego, ja szukałem do 500 i nic ciekawego nie znajdziesz, czasami pojawiają się okazje, ale zawsze przegapiłem :facepalm:

spokojnie nie pali sie :decayed:

Opublikowano

czyli dobrze mówiłem, że na przodzie 100mm były :decayed:

a wygłuszenie drzwi będziesz robił? tylko na przód zakładasz czy na tył też?

Opublikowano
  • Autor
czyli dobrze mówiłem, że na przodzie 100mm były :decayed:

a wygłuszenie drzwi będziesz robił? tylko na przód zakładasz czy na tył też?

nie patrzylem jeszcze czy 100 sa ale pisza ze tak a napewno tak jest w 3d

przyjada hertze to bede myslal

drzwi chyba wykleje - blachy od srodka

na przod narazie bo wiecej kanalow w piecy nie mam a przez samo radio to taka lipa ciut

a z tylami nie wiem co zrobie albo pod radiem beda graly cicho albo je rozlacze narazie :decayed:

---------- Post dopisany 19-01-2014 at 14:54 ---------- Poprzedni post napisany 17-01-2014 at 16:54 ----------

i wpadlo radio 2 din :facepalm:

bedzie pionek :naughty:

blokuje sobie konto na ten miesiac

KONIEC szalenstwa :polew:

---------- Post dopisany 21-01-2014 at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany 19-01-2014 at 14:54 ----------

Jeden element ukladanki dojechal :decayed:

20140121224.jpg

w za***istym stanie, jeszcze ramke gorna dali w gratisie :whistling::kox:

Opublikowano

A mówiłeś, że 2 din do a3 to nie do zdobycia:decayed:

Składaj składaj to szybko bo jestem ciekaw jak zagra:whistling: A co do głośników to hertze potrzebują sporo czasu, żeby sie rozegrać. Na początku grały średnio u ojca w passacie, a teraz jest ogień:kox:

Opublikowano
  • Autor

Składaj składaj to szybko bo jestem ciekaw jak zagra:whistling: A co do głośników to hertze potrzebują sporo czasu, żeby sie rozegrać. Na początku grały średnio u ojca w passacie, a teraz jest ogień:kox:

no bylo nie do zdobycia ale sie pojawilo w smiesznej cenie i zabralem :naughty:

a hertze zabralem juz rozgrzane tez w smiesznej cenie :grin:

Opublikowano

flachę wisisz mi za znalezienie :grin:

Opublikowano
  • Autor

flachę wisisz mi za znalezienie :grin:

szykuj watrobe na oem-a to wypijemy nie jedna :lol1:

---------- Post dopisany 25-01-2014 at 15:28 ---------- Poprzedni post napisany 21-01-2014 at 18:06 ----------

taka sytuacja: :decayed:

2din.jpg

Opublikowano

Foto jak zwykle kanapką :bag::decayed: Fajnie, fajnie, czekam na efekt końcowy :decayed: Dla potomnych (czyt. dla mnie :decayed:) mógłbyś zmierzyć jakie wymiary powinno mieć takie radio 2din, chodzi mi o tą część, która wchodzi w kieszeń montażową :wink:

Opublikowano
  • Autor

zaraz ci cykne lepsze foto bo jade zatankowac:decayed: a efekt jesssst :banan:

ramke zamowilem z krawata i bede rzezbil :grin:

a jakie wymiary? 2 din to 2din a jak chcesz calkiem zewnetrzne to moge zmierzyc :naughty: