Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL A3] 8l FL 1.8TQ czyli mala czorna diablica... mala sesja strona 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żółty do kitu :thumbdown:. gdyby to był żółty Fiat Panda to owszem.

alu czy karbon będzie ok

Opublikowano
  • Autor
Podpytam się bo mam fotele takie jak założyciel tematu :

[ATTACH=CONFIG]567[/ATTACH]

W siedzeniu kierowcy jak i pasażera mam przetarte zewnętrze "lotki" (od strony drzwi)

Robić to u jakiegoś tapicera czy szukać nowych foteli na rynku angielskim np. ?

Wydaje mi sie ze mozna zmienic sama szmate - tanim kosztem kupujac z anglika... albo dorwac material i dac do przeszycia

bede na dniach rozbieral fotel kierowcy - grzana pupa ma gdzies przepalone laczenia mat i nie grzeje wlasciwie - to potwierdze i zrobie foty

Lafayette atena jest :ok2:

Dajesz srodek konsoli w hydrografike carbon jak z carsdream :kox::decayed: po calosci mega to wygląda, folia carbon - fake carbon to taka lipa jak dla mnie :decayed:

mowilem ze dobre cb mam :decayed:

żółty do kitu :thumbdown:. gdyby to był żółty Fiat Panda to owszem.

alu czy karbon będzie ok

co do wnetrza ala czikita to wiedzialem ze mnie pojedziecie i zmienie napewno...

ten eksperyment byl eksperymentalny wlasnie bardziej by sie posmiac :naughty:...

pojde w folie 3m jaka to nie wiem jeszcze jak bedzie tak jak mi sie bedzie podobalo to pokaze ;)

zabralem sie w koncu za moje pozycje z przodu (od zakupu jezdze na jednej zoltej paskudzie) i wyszlo tak ze kupilem tez ledy do calego wnetrza... wczoraj przyszla paczuszka :naughty:

---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:10 ----------

20131204191.jpg

Opublikowano

Jaki koszt całego kompletu żaróweczek i jakie tam dokładnie są? :wink: Też muszę to zrobić, czekam z niecierpliwością na efekty :naughty:

Opublikowano
  • Autor

za te co na focie zaplacilem 70zl z wysylka z czego te dwie duze soczewkowe trzonek p21 kosztowaly 20 zl i sa do lamp tylnych na wsteczne swiatla (na probe)

reszty kupilem z zapasem bo wiadomo jak chinska technologia...

ogolnie co liczylem to w5w w kabinie jest: 4x w podsufitce, 4x w drzwiach i 2x podswietlenie nog z przodu

2x rurkowe do przedniej lampki w podsufitce, i 2x w5w na pozycyjne przod

te co na fotach to 12 sztuk w5w 5xsmd/sztuka; 3 sztuki w5w 20 smd/sztuka; 4 sztuki w5w 5smd/sztuka plaskie

rurki 41mm 3 sztuki po 12smd na rurke

na wsteczne jest jedna dioda 3w z soczewka

co i gdzie wloze poinformuje po instalacji :decayed:

mialem robic jak w a6 z tasmy led ale lutowac mi sie nie chce :kox:

Opublikowano

Mam nadzieję, że do weekendu zamontujesz i zdasz reportaż razem z fotkami to też sobie kupię :kox:

---------- Post dopisany at 15:03 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ----------

BTW W postojówkach nawet SMD dosyć szybko się kończą :kwasny: U mnie wytrzymały jakieś pół roku może... Za to z tyłu pod rejką dają radę :jerk:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj moze uda mi sie ogarnac to moze cos cykne...

pod rejka mam z tasm led moduly polutowane - zarowki poszly w kosz od razu :decayed:

a postojowki przerabialem ale trafilem jakies co ponad rok w a6 smigaly....

ale to chyba tez i dlatego ze w a6 drl-e na ledach mialem w miejsce dlugich :naughty:

Opublikowano

Czekam na foto :jerk:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wiec tak...

porownanie rurki na diodach do zwyklej rurki w lampce podsufitki...

lampka_glowna.jpg

obie rurki:

lapka_glowna_gotowa.jpg

w drzwiach nie jestem zadowolony bo diody swieca w drzwi ale to jest do ogarniecia...

drzwi.jpg

porownanie wstecznych generalnie dla mnie za slabo chyba raczej :/

wsteczne.jpg

za to z pozycyjnych jestem zadowolony:

porownanie:

pozycyjne_porownanie.jpg

i obie z zenonem:

zenon_i_pozycja.jpg

generalnie popelnilem blad bo w malych lampkach w podsufitce nie sa w5w tylko jakies na grubym trzonku... ale chyba polutuje poprostu te plaskie co mam

zapomnialem tez o slonecznikach - rurki 39 mm i w bagaju tez 2 rurki 39mm oraz o schowku :/

ale to poogarniam rowniez...

---------- Post dopisany 07-12-2013 at 00:09 ---------- Poprzedni post napisany 05-12-2013 at 23:52 ----------

szklarska/jakuszyce ogarniete haldex sprawdzony :naughty:

warunki 5/5, wybaczcie foty z kalosza, lustro w domu zostalo :facepalm:

20131206199.jpg

20131206200.jpg

20131206201.jpg

podswietlenie rejki gdzies spier...

20131206202.jpg

tak to jest lusterko po paru bokach :guma:

20131206203.jpg

---------- Post dopisany 16-12-2013 at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany 07-12-2013 at 00:09 ----------

Dobra podswietlenie rejki ogarnolem - wywalilo bezpiecznik - gdzies sie wilgoc do diodek dostala...

Zakonczylem podswietlenie srodka w ledach (foty z kalosza):

nie swieca te zarowki tak mocno jak panele ledowe ale i nie mecza wzroku a wg mnie jest wystarczajaco jasno...

20131211204.jpg

20131211205.jpg

20131211206.jpg

20131211207.jpg

i czikita stajl wypadlo ze srodka :polew:

20131214208.jpg

teraz jest duzo lepiej chyba nie? ;)

Opublikowano

mega lepiej :decayed:

Opublikowano

Mi się nadal nie widzi :decayed::decayed:

Opublikowano
Mi się nadal nie widzi :decayed::decayed:

Mi też ale w porównaniu do żółtego to jest teraz git :decayed: Tylko ten kolor jakoś te niespasowane plastiki uwidacznia:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Jeczycie Pany jak piczki dziewic przed ruchaniem :decayed:

1. foty z kalosza wiec ni hu hu nie oddaje efektu na zywo

2. to tylko folia wiec wrocic do serii mozna w mniej jak 5 minut

3. wam sie podobac nie musi :grin:

4. wole takie szczotke alu niz trumnowy czarny albo oklepany piano black... :guma:

btw Duds pokaz co tam masz u siebie? serie? heh :naughty:

pees jade z TT sie pobawic troszke :naughty:

jak przyleca dystanse w tym tygodniu to przymiarka letniego setupu nastapi :slina:

Opublikowano

Seria, ale 2din :grin::decayed::decayed: Czekam na przymiarkę koła :banan:

Opublikowano
  • Autor

2 din cwaniak...

przymiarka kola juz byla duzo wczesniej ale dorwalem 4 dystanse zmieniajace rozstaw ze srubami za 200 zl

i bedzie przymiarka taka ze bedzie mozna przykrecic i opuscic.... ale czy foty pokaze :decayed:

zobaczymy :polew:

Opublikowano

4. wole takie szczotke alu niz trumnowy czarny albo oklepany piano black... :guma:

To jest szczotkowane alu? Ja też myślałem o takich dekorach ale chodziło mi po głowie jakieś takie.. jaśniejsze i takie mniej gęste. Musze zobaczyć na żywo. Kiedyś pytałem Bidzia o te dekory i podobno dawał jakiś podkład pod to bo mu sie bez podkładu od słońca pomarszczyła ta folia czy cus:whistling:

Opublikowano

szalejesz z tym tunelem :decayed:

powiedz lepiej jak jeździ Ci sie A3 vs exA6? :decayed:

Opublikowano

Ja właśnie gwint kupiłem nowy :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

To jest szczotkowane alu? Ja też myślałem o takich dekorach ale chodziło mi po głowie jakieś takie.. jaśniejsze i takie mniej gęste. Musze zobaczyć na żywo. Kiedyś pytałem Bidzia o te dekory i podobno dawał jakiś podkład pod to bo mu sie bez podkładu od słońca pomarszczyła ta folia czy cus:whistling:

to jest szcotka alu w graficie i na zywo zupelnie inaczej wyglada... ciemne jest bardzo a oswietlenie to tak smiesznie podswietla :decayed:

szalejesz z tym tunelem :decayed:

powiedz lepiej jak jeździ Ci sie A3 vs exA6? :decayed:

zima jest to sie bawie... dzisiaj walczylem z Turbo timerem i kurde musze rozpiske stacyjki dorwac

co do a3 vs a6:

a3 szybsza i duzo lepsza trakcja miejsca za kolkiem tak samo, w a6 ciut ciszej ale i inne zestawienie mialem :decayed:

torsen vs haldex - podobnie duzych roznic nie czuje,

na sniegu lepszy fun byl w a6 ale i strach wiekszy jak ciagnelo sie ~4m za soba po waskiej drodze

napewno a6 bardziej komfortowa ale a3 daje wiecej frajdy z jazdy... diabel jest a bedzie jeszcze wiekszy :guma:

Ja właśnie gwint kupiłem nowy :facepalm:

ale Ty problem masz... kup gwint do mnie to pogadamy :whistling::facepalm:

Opublikowano
sys106 napisz na a3-clubie, bo do mnie pisał, że ma H&R :naughty:
Opublikowano
  • Autor

Dzieki :hi:

poszlo :jerk: