bober882 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Witam Szanownych kolegów. Mam następujący problem ponieważ chciałbym wyłączyć AIR BAG po stronie pasażera w Audi A4 B5. Z tego co słyszałem są dwie możliwość wyłączenia: 1. Kluczem w schowku 2. Przyciskiem w podsufitce przy oświetleniu wnętrza Jednakże w moim autku nie ma żadnego przycisku w podsufitce oraz w schowku. Jakie w takim razie są możliwości wyłączenia AIR BAG??
bystry_p Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 z tego co mi wiadomo to nie ma mozliwosci wylaczenia poduchy od strony pasazera. nie widzialem zeby b5 byly wyposazone w jakies przyciski w podsufitowce i w schowku. jedyny sposob to wykrecenie schowka i wyciagniecie pomaranczowej w tyczki z poduchy ale w takim przypadku zapali sie kontrolka na zegarach
zbyszek7791 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 trza by zobaczyć vagiem czy w adaptacjach da się wyłączyć, wydaje mi się, że powinno się dać
bober882 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 Dzięki koledzy za pomoc Pozdrawiam
sony_dark Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 a tak z ciekawości czy idzie to jakoś dorezać??, pewnie tak
Mauros88 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b5-airbag-off-audi-a4-2000r-220181/ Tu masz temat dorobienia wyłącznika Air Bag
sony_dark Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 dzieki myślałem żeby to podłączyć ale to przeważnie w poliftach występuje, a w tej lampce co chcę kupić nie ma info o wyłączonej poduszce (lampka w8 z passata)
Rekomendowane odpowiedzi