kris_91 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Witajcie. Jako ze robie A4 na styl US chce zamontowac obrysy w zderzaku z przodu cos mniej wiecej na wzor A4 B7. Widział ktos juz moze takie cos? Jak to wyglada?
tomekhxc Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 uuuu panie w b6 takich obrysow nie bylo ale mozna by pokombinowac dorwac te z b7 i wyciac w zderzaku i zamocowac
kris_91 Opublikowano 31 Października 2013 Autor Opublikowano 31 Października 2013 Tylko ze bardziej by to w blotnik siadlo
tomekhxc Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 prosze co prawda maznolem to w paincie no ale zdj podgladowe i tak jak mowisz w b6 wyjdzie to w blotniku , w takim mniej wiecej miejscu jest w b7 tylko ze tam zderzak
kuba9001 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 tez kiedyś o tym myślałem bo miałem paska b5 fl z usa i teraz brakuje mi tych obrysówek ładnie to wieczorem wygląda ale w a4 b6 to już bd raczej wyglądało jak rzeźba i nie bd takie ładne. Widzę ze masz lampy z obrysami a przerobić to żeby się jakoś ten odblask podświetlał? bo w oryginale jak dobrze kojarzę nie podświetla?
kris_91 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 Wlasnie lampy mam EU to jest tylko pasek z pomaranczowej folii do lamp. Gwerty robi obrysowki do B6 ale one maja calkiem inny odcien jak ori. Widzial kto odblask kwadratowy ale w takim odcieniu bardziej wpadajacym w zolty gdzies zeby wyciac z niego obrysy i wpakowac w lampy i zrobic podswietlenie ledami?
tomekhxc Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 :co:a no takich cudow to raczej nikt jeszcze nie przerabial ori lampy us w b6 maja tylko odblask wsadzony a zarowka jest dwu wluknowa a ten plastik sie nie swieci
Ra4al Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Hm, sądzę iż z takim odblaskiem może być problem, może poszukać czegoś z ciężarówek, bądź naczep. Ewentualnie ze starej tylnej lampy np od przyczepy wziąć wyciąć kierunkowskaz i dopasować. . A podświetlić taką folią: Folia elektroluminescencyjna, 60-110 V, 25000 h, 400 - 1500 Hz, 138 x 34 mm, biała - Ramki i podświetlenia do wyświetlaczy
Rekomendowane odpowiedzi