rafal9119 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Siema miernik z linku TOP TOOLS Miernik elektroniczny uniwersalny 94W100 | Narzędzia \ Narzędzia dla elektryków \ Mierniki elektryczne | Budreo.pl budujesz remontujesz nadaje się do sprawdzenia ladowania? kumpel taki posiada chce mi go za browara oddac sprawdzi nim stan aku i ladowanie w aucie?
ino_hizo2 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Sprawdzić na pewno się da, ale czy wyniki będą miarodajne to nie jestem przekonany w 100%. Sam mam dwa podobnego pokroju i różnica między jednym a drugim jest 1 volta, ale oba zaniżają o około 0,5 volta podług vaga. Przed transakcją możesz sprawdzić na jakieś nowej baterii 1,5v (tzw. paluszek) czy dobrze pokazuje.
rafal9119 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Opublikowano 29 Października 2013 wiesz zawsze sprawdzić mozna
uciniak Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Taki najtańszy kibel ale coś tam pomierzysz do takich zastosowań powinien wystarczyć.
Rekomendowane odpowiedzi