darcio99 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam Mam potrzebę zdjęcia plastików ze słupków srodkowych w celu założenia elektryki w tylnych drzwiach. Prosze o podpowiedź jak je bezpiecznie zdjąc i nie uszkodzić.
Darek_G Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Wszystko trzyma się na zatrzaskach więc siłą i godnością osobistą (ale z wyczuciem oczywiście). Górna część słupka trzyma się poprzez zahaczenie z obu stron za takie zaczepy więc zdjąć można odciągając plastik z każdej strony w kierunku (odpowiednio) tyłu bądź przodu auta. Nie wiem czy mój opis jest zrozumiały, ale nie wiem jak to opisać
darcio99 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Właśnie póbowałem zdjąć te platiki, boki odginały sie a zaczepy nie pusciły. Może ktoś wie w których miejscach są te zaczepy.
Darek_G Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ciągnij mocno, jak będzie szpara to zobaczysz gdzie są zaczepy i wtedy złap tam mocno i zdejm z zaczepu
Rekomendowane odpowiedzi