ciubas Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Byłem w ASO zaśpiewali mi 500 zł (to nie żart) za siatkę trzymającą bagaże w bagażniku - tą na całość bagażnika, dolną. Interesuje mnie czy jest możliwość dostania tego nieoryginalnego czy mam sobie kombinować sam? Bo jeżeli tak, to bym zrobił tego więcej i sprzedałbym Wam to tutaj jak by ktoś potrzebował (dam to do krawcowej, sam to potrafię jedynie zszyć torbę sportową)
kdawid Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Na Allegro można znaleźć oryginalną za 100-150 zł.
julo23 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Ja kupiłem za grosze w ASO Skoda od Octavii. Wg mnie jest nawet lepsza niż ta do audi A4. Do A8 na pewno też znajdzie się jakiś zamiennik... to tylko siatka. Co się dziwić cenom w ASO Audi jak tam wymiana oleju ponad dwie stówy. Nie licząc oleju
ciubas Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 Możecie mnie naprowadzić jak tego szukać? Bo ja chyba mam problemy z nazwaniem tego
wrclaguna Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 siatka bagaznika SIATKA KIESZEŃ TORBA A4 A6 A5 A7 Q7 Q5 8E5861869 (3656637279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
julo23 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Z octavii bardziej mi podchodzi bo wydaje się że więcej obejmuje.
ciubas Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 Zobaczymy, najwyżej sprzedam - pierwszy raz będę coś takiego mać ps. macie pomysł na montowanie torby z laptopem? Ja wcześniej przypinałem pasem na tylnym siedzeniu ale nie wiem jak reagują na to poduszki np. w czasie wypadku.
julo23 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 ja mojego zostawiam po prostu w domu
ciubas Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 Chodzi o to by go przewieźć :-P
andynl Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja zwykle swój laptop wtykam za przedni fotel pasażera i cofam fotel na maksa. No chyba że akurat mam pasażera to wtedy za swój fotel:banan: A siatkę kupiłem taką zwykłą za kilka złotych w sklepie ze wszystkim i sprawdza się wyśmienicie, rzadko używam więc jak dla mnie nie było sensu wydawania milionów na orginały.
Rekomendowane odpowiedzi