Szarik Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Witam jak w temacie płyta po włozeniu sie nie kręci,gdy próbuje ruszyc recznie to czuc opór.Jaka przyczyna
Tom A4 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 na 100% coś z mechanizmem skąd ja to znam
Szarik Opublikowano 31 Października 2013 Autor Opublikowano 31 Października 2013 na 100% coś z mechanizmem skąd ja to znam Takie kupiłem,nic jeszcze nie robiłem.Chciałbym wiedziec co mozeblokowac płyte.
Tom A4 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 rozebrałeś sprawdziłeś czy gdześ coś nie blokuje ? napęd cd startuje ? choć na moment ? ( drganie ) ?
Szarik Opublikowano 31 Października 2013 Autor Opublikowano 31 Października 2013 rozebrałeś sprawdziłeś czy gdześ coś nie blokuje ? napęd cd startuje ? choć na moment ? ( drganie ) ? Jeszcze nie rozbierałem,tylko zdjąłem górną pokrywe i widac jak pobiera płyte,chce ruszyc ale nie moze tak jakby miało opór.
Tom A4 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 jak coś blokuje to problem jest z napędem płyty a nie z całym mechanizmem sprawdź czy coś tam nie wpadło bo różne cuda już widziałem
Szarik Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 jak coś blokuje to problem jest z napędem płyty a nie z całym mechanizmem sprawdź czy coś tam nie wpadło bo różne cuda już widziałem Czy napęd płyty jest zależny od mechanizmu lasera ?
Rekomendowane odpowiedzi