koziol1006 Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 ja mam takie jak twoje i są gites ---------- Post dopisany at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ---------- te polecam,,,,,,,,Buty zimowe TIMBERLAND SPLITROCK R.47,5 -40% (3686827971) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 3sezon i jak nowe....---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ---------- bądź te ADIDAS WINTER HIKER SPEED V22179 r.48 i inne r (3646143563) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. na śnieg odpowiednie... [
Dumel Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Widzę że są teraz duże przeceny na trapery Timberlanda..
C. Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Z całym szacunkiem ale nie porównujcie Nike'ów do Timberlanda. To tak jakby porównywać Fiata z Audi .
Pulpit Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Z całym szacunkiem ale nie porównujcie Nike'ów do Timberlanda. To tak jakby porównywać Fiata z Audi . nie przesadzaj, te same ryżowe rąsie to robiły, tylko na innej zmianie nubuk w timberkach wygląda troche lepiej, ale i tu i tu sprawuje się identycznie, wykończenie wewnętrzne w nike jest tak jakby troche bardziej surowe, ale też wydaje mi się poza pierwszym wrażeniem po założeniu buta różnicy wielkiej nie uświadczysz. nie mówie że timbery są złe, ale z porównaniem troche poleciałeś, jeśli już w tą strone to alfa romeo z audi, co z tego że piękne jeśli się yebią
st4yKool Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zima sie konczy co prawda.. ale moge polecic z czystym sumieniem byty Meindl'a. Mam model ohio gtx black i sa to najlepsze buty zimowo/jesienne jakie mialem w zyciu. Mega wygodne, relatywnie lekkie, calkowicie wodoszczelne i oddychaja b dobrze. Cena ~700 pln. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
marekg Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Czyli co pulpit? Mowisz , ze lepiej kupić stare timberlandy niż nowe nike? Bo tak we wsi mówili;) Wysłane z mojego Trooper_X55
Pulpit Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Czyli co pulpit? Mowisz , ze lepiej kupić stare timberlandy niż nowe nike? Bo tak we wsi mówili;)Wysłane z mojego Trooper_X55 chyba Cie nie rozumiem, jeśli chodzenie w czyiś grzybach jest dla Ciebie spoko to zachowaj to dla siebie i nie sugeruj że mogłem coś takiego powiedzieć czytam co niapisałęś któryś raz i qfa o co Ci chodzi?
marekg Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Kontekst alfy romeo Wysłane z mojego Trooper_X55
Kazik123 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 kup ecco albo polskie wojasy mam jedne i drugie moje wojay nigdy szczotki czy impregnatu nie widziały a po wytarciu szmatą wyglądają prawie jak nowe
guerrero Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Mam timberlandy i mogę polecić z czystym sumieniem. Latem w nich druga zimę i następna pewnie też ;-)
adrianus Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 na tą zimę kupiłem Salomon'y z membraną z gore-thex'u kosztowały pinćset i wyglądały fajnie przez pierwszy miesiąc, teraz już wyblakły, porozłaziły się nie wyglądają fajnie:/
Rekomendowane odpowiedzi